Keramisch parket

Een houten vloer in de badkamer zonder zorgen te hebben om vocht en onderhoud? Kies dan voor keramisch parket, ook wel houtlook tegels genoemd. Deze zijn in tegenstelling tot houten vloeren namelijk bestand tegen water en ook nog eens onderhoudsvriendelijk, omdat ze van keramiek zijn gemaakt. Keramische tegels zijn ook nog eens ideaal voor vloerverwarming. Bekijk snel ons ruime aanbod aan keramisch parket!

 

12 producten

Sorteer op
Tonen als Foto-tabel Lijst
  • Vloertegel : Ja
  • Wandtegel : Nee
  • Type : Vloertegel
€ 68,30 per m2
€ 56,00 per m2
€ 64,75 per m2
€ 64,75 per m2
€ 64,75 per m2
€ 52,75 per m2
€ 52,75 per m2
€ 90,20 per m2
€ 90,20 per m2
€ 90,20 per m2
  • Wandtegel : Ja
  • Kleurgroep : Bruin
  • Kleur : Bruin
€ 459,00
  • Wandtegel : Ja
  • Kleurgroep : Bruin
  • Kleur : Bruin
€ 719,00

Waarom houtlook tegels?

Wilt u een vloer met een natuurlijke en warme uitstraling, maar wel het praktische voordeel van tegels? Kies dan voor tegels met een houtlook! Daarmee creëert u een landelijke sfeer dat in elk interieur past. Naast het charmante uiterlijk door het houtmotief kunt u ook profieteren van de veilige anti-slip afwerking. En de tegels zijn in verschillende kleuren en motieven te krijgen! Let er op dat keramisch parket dus ook wel houtlook tegels of keramisch hout genoemd worden.

De voordelen van keramisch parket

Keramisch parket tegels hebben veel voordelen in vergelijking met een echte houten vloer. Ten eerste vergt een houtlook tegel veel minder onderhoud dan een houten vloer. Schuren, lakken en in de was zetten is niet meer nodig. Daarnaast is het kras- en slijtvast, vlekbestendig en heeft het een natuurlijke uitstraling. Wat natuurlijk een belangrijk detail is, is dat keramisch parketvloeren ook enorm geschikt zijn voor de badkamer, omdat deze bestand zijn tegen water. Ook kunnen de houtlook vloertegels prima gecombineerd worden met vloerverwarming. Keramische vloeren kunnen dus in elke ruimte van uw huis gebruikt worden.

Keramisch parket leggen

Als u wilt dat het parket zo veel mogelijk op een echte houten vloer lijkt is het belangrijk dat de tegels goed gelegd worden. Verdiep u hier eerst goed in voordat u hier aan begint of huur een professional in. Naast dat het goed gelegd moet worden is ook het patroon erg belangrijk. Het is wel zo natuurlijk als de naden een beetje verspringen. U kunt er ook voor kiezen om een visgraat patroon te creëren, wat op dit moment erg populair is.

Voegmiddel

U denkt er misschien niet gelijk over na, maar het voegmiddel dat u kiest, is ook erg belangrijk. Gelukkig is voegmiddel in verschillende kleuren verkrijgbaar. Met de juiste kleur voegmiddel zorgt u namelijk voor een mooie afwerking van keramisch parket. Met een kleur die dicht bij de gekozen houtlook tegel past, valt de voeg bijna niet op. Dit zorgt ervoor dat het een mooi geheel is en de tegels bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Bekijk de ruime keuze in voegproducten hier.

Advies nodig?

Bent u van plan om keramisch parket te kopen, maar komt u er online niet uit? Dat is begrijpelijk want wij hebben een ruim assortiment aan keramisch parket, logisch dat u niet meteen weet wat u moet kiezen. Dit is geen enkel probleem! U bent van harte welkom in onze winkels in Nederland om rond te kijken in onze showroom of u te laten adviseren. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze adviseurs van de klantendienst. Wij helpen u graag!

Bezig met laden...