Toiletbril onderdouche

Wanneer u tevreden bent over uw eigen toilet, maar wel de voordelen van een douchewc zou willen ervaren, dan is een douchewczitting een perfecte uitkomst. Met behulp van de douchewczitting kunt u uw onderlichaam een verfrissende douchebeurt geven. Met aangename en verzorgende waterstralen wordt het onderlichaam grondig gereinigd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Douchewc toiletzitting

Een Douchewc toiletzitting is een ‘normale’ toiletzitting, maar met een geïntegreerde onderdouchefunctie. Dankzij een verborgen douchearm wordt het onderlichaam weldadig gereinigd met een lichaamswarme waterstraal. Vervolgens wordt het onderlichaam door een aangename warmeluchtstraal gedroogd.

Gaat u voor luxe?

Sommige luxe uitvoeringen zijn voorzien van uitgebreide functies als een ladydouche voor de intieme zone van een vrouw of een pulserende massagedouche. Meestal zijn de warmte en de sterkte van zowel de waterstraal als de warme lucht aan te passen. Sommige douchewc’s zijn zelfs met een afstandsbediening aan te sturen.

Verwarmde wc bril

Sommige toiletbrillen met onderdouche zijn voorzien van een verwarmde wc bril. Zo wordt een koude wc bril verleden tijd en kan in ultieme comfort de behoefte worden gedaan. Verwarmde wc brillen zijn er van diverse merken, zoals Geberit of Duravit.

Past een Douchewc toiletzitting bij mij?

Een douchewc past ook in uw moderne badkamer of toiletruimte! En met behulp van een Douchewc toiletzitting kunt u uw huidige toilet eenvoudig omvormen tot een luxe toilet. Houd er wel rekening mee dat een Douchewc toiletzitting voor bepaalde functionaliteiten stroom en/of een warmwateraansluiting nodig heeft.

Advies nodig?

Heeft u nog advies nodig over een toiletzitting voor de onderdouche of heeft u gewoon een andere vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 078 - 480 555 . Wij helpen u graag verder.

Bezig met laden...