Zijdouches

Met zijdouches kun je de douchebeleving nog comfortabeler en luxe maken. Zijdouches zijn jets die in de wand worden gemonteerd, waardoor er ook water vanaf de zijkant of achterkant straalt. Door goed over de positionering na te denken, kunnen de jets voor een heerlijke watermassage op een specifiek deel van het lichaam zorgen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zijdouches

Naast een hoofddouche en eventueel een handdouche, is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor zijdouches. Deze worden ingebouwd in de wand van jouw doucheruimte. In het geval van zijdocuhes komt het water niet alleen van bovenaf, maar ook vanaf de zijkant. Zijdouches kunnen extra comfort bieden doordat zij met hun stevige straal de huid masseren.

Vormen zijdouches

Zijdouches zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er verschillende vormen waar u uit kunt kiezen: rond of vierkant. Vaak is het mooi om de vorm af te stemmen op de andere kranen in de ruimte. Hebt u veel ronde vormen en een ronde douchekop, dan ligt een zijdouche met een ronde vorm meer voor de hand dan een vierkante variant. Maar houdt u meer van hoekige vormen, dan is een vierkante zijdouche uiteraard een betere keuze.

Kleuren zijdouches

Zijdouches zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Van het tijdloze chroom, tot het minder glanzende RVS of juist wat meer uitgesproken kleuren als het hard graphite of warm sunset van GROHE.

Merken zijdouches

Bent u op zoek naar zijdouches van een specifiek merk? Bij Badkamerwinkel.be vindt u zijdouches van diverse merken, zoals Hansgrohe, Hotbath of GROHE.

Advies nodig?

Komt u er toch niet helemaal uit en wilt u graag wat advies? Of heeft u gewoon een vraag over zijdouches? Geen probleem. Neem gewoon contact op met onze klantendienst. Zij staan u graag te woord.

Bezig met laden...