0

De bezorg/afhandelingskosten zijn afhankelijk van waar u woont en de grootte en het gewicht van het te leveren pakket.

Bezorgkosten Belgie (Vlaanderen)
Voor pakketzendingen naar Belgie rekenen wij € 5,95 en voor leveringen door onze transportdienst wordt € 50,- euro in rekening gebracht bij een orderwaarderde tot € 500,- euro.

Gratis verzending boven € 500,- euro
Bij een orderbedrag boven de € 500,- euro rekenen wij geen verzendkosten voor pakket- en vrachtzendingen.

Leveringen binnen Europa
Wilt u uw producten buiten België laten leveren? Dat kan voor het grootste deel van ons assortiment. Wat hebben wij van u nodig om een passende offerte te maken? De artikelnummers en productomschrijvingen van de producten die u wilt bestellen samen met het afleveradres en het telefoonnummer waarop we u kunnen bereiken. Onze klantendienst medewerkers maken speciaal voor u een offerte op maat. Bent u blij met de offerte en wilt u graag de producten bij Badkamerwinkel.be bestellen? De volgende stap is een heldere orderbevestiging met een betaallink. Is de betaling bij ons binnen, dan maken wij de bestelling voor u klaar en worden de producten verzonden.

Tijdens het afrekenen kunt u een afleverdatum selecteren waarop u uw bestelling wilt ontvangen. Deze datum geldt voor de complete levering van uw bestelling. Hierdoor kan de leverdatum voor de gehele bestelling afwijken van een individueel getoonde productleverdatum. Tot slot kan het voorkomen dat er meerdere leveringen nodig zijn door verschillende transporteurs om uw beselling compleet bij u te bezorgen.

U kunt voor de meeste bestellingen op de webshop de orderstatus opvragen.

Helaas is voor bestellingen van sommige leveranciers de orderstatus (nog) niet zichtbaar. Indien u dit niet kunt inzien vragen wij u om hierover een email info@badkamerwinkel.be te sturen. Hierin ontvangen wij graag uw bestelnummer en naam.

Badkamerwinkel.be streeft naar een snelle levering van de producten. De te verwachten levertijd wordt vermeld op elke productpagina boven de prijs van het product (groene tekst). Indien een product een langere levertijd heeft, wordt er een verwachte leverweek weergegeven.  Staat er geen levertijd vermeld, neem dan contact op met onze klantendienst.

Voorraadproducten

Voorraadproducten die d.m.v. pakketzendingen worden geleverd, worden de volgende dag geleverd wanneer u voor 20:30 uur op werkdagen een bestelling plaatst. Dit geldt alleen voor producten waar dit bij aangegeven is. Wanneer een bestelling naast deze producten ook bestaat uit een artikel waarvoor dit niet geldt, dan vervalt de levering op de volgende dag wanneer de bestelling tussen 16.00 en 20.30 uur plaatsvindt.

Voorraadproducten die via groot transport (palletzendingen) worden geleverd, worden de eerstvolgende werkdag geleverd wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst. Hieronder vindt u het bezorgoverzicht:

Bezorgtijden Badkamerwinkel.be

Per product verschillen de levertijden. Bij Badkamerwinkel.be maken we een verschil tussen postzendingen (kleine verpakking) en vrachtzendingen (grote verpakking).

Leveringen in het buitenland

Voor leveringen in het buitenland gelden afwijkende levertijden. Wilt u graag precies weten wanneer uw bestelling geleverd wordt, neem dan contact op met onze klantendienst.

Afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket wordt deze met de vrachtwagen bij u aangeboden of via een postorderbedrijf(PostNL / DPD / GLS / DHL). Grote leveringen (palletzendingen en bestellingen die niet met pakketservice kunnen worden geleverd) worden geleverd tot de eerste drempel (de producten worden niet bij u binnen gezet).

U kunt uw bestelling online plaatsen en bij het afleveradres aangeven dat u het in één van onze winkels in Nederland wilt ophalen. U kiest dan voor de optie 'afhalen in één van onze winkels. Uw bestelling wordt vervolgens vanuit het magazijn naar de gekozen winkel verzonden. Zodra uw bestelling daar is aangekomen, wordt er per email contact met u opgenomen om door te geven dat uw bestelling klaar ligt om afgehaald te worden.

Dat is geen probleem. Lees meer wat over wat er gebeurt als u niet thuis bent als uw bestelling wordt bezorgd.

Eigen bezorgdienst

Wanneer u bij de aflevering niet thuis bent dan proberen wij de bestelling bij de buren te leveren. Indien er geen mogelijkheid is, dan nemen wij de bestelling weer mee terug en nemen we contact op om een nieuwe afspraak in te plannen.

PostNL

Wanneer u niet aanwezig bent op het moment dat de bestelling wordt bezorgd, dan wordt de bestelling de volgende dag nogmaals aangeboden. Bent u bij de tweede afleverpoging niet aanwezig, dan wordt de bestelling afgeleverd bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. PostNL doet in dit geval een notificatie in de brievenbus, zodat u de bestelling zelf kunt ophalen.

Tip: Laat de bestelling op het adres bezorgen waar u overdag aanwezig bent door een ander afleveradres in te voeren, bijvoorbeeld op uw werk.

Indien u het afleveradres wilt aanpassen dan vragen wij u om dit zo snel mogelijk na het plaatsen van uw bestelling aan ons door te geven via info@badkamerwinkel.be. Geeft u hierbij uw naam en bestelnummer duidelijk door.