Portugese tegels

Portugese tegels bestaan in verschillende varianten. Deze tegels staan bekend om de levendige patronen in, voornamelijk, natuurlijke tinten. Doordat deze tegels vaak uit meerdere kleuren bestaat geeft dit een vrolijk accent aan de badkamer. Deze tegels worden ook wel Portugese cementtegels genoemd. Bekijk ons assortiment aan Portugese tegels.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Portugese vloertegels

Kiest u voor een Portugese tegelvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben veel verschillende patronen Portugese vloertegels. Veel in natuurtinten maar ook met grotere contrasten, zoals bijvoorbeeld zwart met wit. Veel van deze tegels zijn keramisch. Het voordeel van een keramische vloertegel is dat deze gemakkelijk schoon te maken is en weinig onderhoud nodig heeft.

Portugese wandtegels

In plaats van een tegelvloer kunt u ook kiezen voor Portugese wandtegels. Op deze manier vallen de tegels nog meer op en creëert u een vrolijke sfeer. U kunt kiezen voor een gehele wand met deze tegels, of juist alleen de wand boven de wastafel. Ook kunt u er voor kiezen om het douchegedeelte met Portugese wandtegels te betegelen. Zo is er een duidelijke scheiding tussen het douchegedeelte en de rest van de badkamer.

Portugese tegels combineren

Of u nu voor vloertegels of wandtegels gaat, een belangrijk onderdeel is hoe dit gecombineerd kan worden met de rest van de badkamer. U kunt de tegels bijvoorbeeld leuk combineren met effen tegels in dezelfde kleur als één van de kleuren die voorkomt in de Portugese tegels. Op deze manier weet u zeker dat het bij elkaar past en één geheel wordt.

Advies nodig?

Bent u er nog niet helemaal uit welke tegels het beste in uw badkamer passen? Neem dan gerust conact op met onze sanitair adviseurs via 078 - 480 555 . Wij helpen u graag!

Bezig met laden...