Halfvrijstaande baden

Zou u graag de luxe willen ervaren van een vrijstaand bad in de badkamer, maar heeft u hier helaas niet genoeg ruimte voor? Dan kunt u denken aan een half vrijstaand bad. Dit bad staat namelijk met één kant tegen de muur waardoor het op het eerste gezicht lijkt alsof deze vrijstaand is. Een vrijstaand bad zorgt voor een ruimtebesparende indeling van de badkamer. Op deze manier creëert u de luxe uitstraling van een vrijstaand bad, zonder daar ruimte voor te hoeven in leveren. Bij Badkamerwinkel.be vindt u een ruim aanbod aan half vrijstaande baden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Back to wall baden

Een half vrijstaand bad, ook wel semi vrijstaand bad of back to wall bad genoemd, kunt u in verschillende vormen kopen. De standaard afmeting is voor een rechthoekig half vrijstaand bad 180x80 cm. Maar ook voor andere maten en vormen half vrijstaande baden kunt u bij ons terecht. Een ovaal bad geeft bijvoorbeeld al een hele andere uitstraling aan de badkamer, als een vierkant bad. En zo zijn er nog veel meer varianten te vinden bij Badkamerwinkel.nl!

Half vrijstaand bad kopen?

Een half vrijstaand bad neemt minder ruimte in beslag als een geheel vrijstaand bad, maar toch moet er ook over deze aanschaf goed nagedacht worden. Het is allereerst belangrijk om te bepalen aan welke wand of welke hoek je het bad het liefst wil bevestigen. Op deze manier kunt u zien welke grootte of vorm hier het beste zou passen. Een halfrond bad geeft al een andere uitstraling aan dee badkamer als een vierkant bad. Niet alleen de omvang maar met name ook het comfort van een half vrijstaand bad is zeer belangrijk. Het is dan ook belangrijk dat u al uw wensen van te voren in kaart brengt. U kunt ook contact opnemen met één van onze adviseurs van de klantendienst 078 - 480 555 . Wij helpen u graag verder!

Bezig met laden...