Warm water vloerverwarming

Bij vloerverwarming op basis van water, stroomt er warm water door buizen heen die op de vloer zijn gemonteerd. Warm water vloerverwarming wordt aangesloten op de CV-ketel of warmtepomp. De vloerverwarmingsbuizen zijn vaak gemaakt van kunststof en hebben een diameter van 10 tot 20 mm. Door de buizen in de speciale "slakkenhuis"-techniek te plaatsen wordt de warmte gelijkmatig verdeeld. Een verdeler zorgt ervoor dat u zonder problemen de gewenste temperatuur in kunt stellen. Bij Badkamerwinkel.be hebben we vloerverwarmingsbuizen in verschillende diameters en lengtes. Zo is er voor elke ruimte een geschikte optie en hoeft u nooit meer koude voeten te hebben.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vloerverwarming voor in de badkamer

Comfort in de badkamer creëren is uitstekend mogelijk door vloerverwarming aan te leggen. Een koude vloer in een badkamer kan heel storend zijn. Een verwarmingssysteem kan ervoor zorgen dat u op een heerlijk verwarmde vloer in de badkamer staat, wanneer u net uit bed stapt en onder de douche wilt springen. Wilt u graag vloerverwarming in de badkamer? Dan kunt u kiezen uit verschillende opties. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden om vloerverwarming te integreren in de badkamer.

Warm water vloerverwarming

Naast elektrische vloerverwarming, is er ook nog de mogelijkheid voor de traditionele warm water vloerverwarming. Hierbij is de vloerverwarming aangesloten op de cv-ketel en stroomt warm water door leidingen in de vloer. Dit is energiezuinig en ook geschikt voor grote ruimtes. Voor het comfort is het wel aan te raden om bij te verwarmen met een radiator.

Advies nodig?

Op onze website vindt u een ruim aanbod vloerverwarming voor de badkamer. Als u advies wilt over vloerverwarming dan kunt u contact opnemen met  onze  klantendienst . Zij helpen u graag verder!

Bezig met laden...