Reinigingsproducten

Het schoonmaken van uw tegels doet u gemakkelijk met de producten uit ons uitgebreide assortiment reinigingsproducten voor tegels. Zo zijn er speciale reinigingsproducten voor tegels van specifieke materialen, zoals cotto, natuursteen of keramische tegels. Daarnaast zijn er ook nog andere reiniging- en onderhoudsproducten, zoals kleurverdiepers om uw tegels weer als nieuw te maken en middelen om vieze voegen schoon te maken. Voor iedere klus een passend product!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tegel reinigingsmiddelen

Tegels in uw badkamer wilt u natuurlijk mooi houden. Het helpt om ze goed te onderhouden en regelmatig schoon te maken. Er zijn speciale reinigingsmiddelen beschikbaar voor tegels. Sommige middelen zijn universeel, andere zijn voor een specifiek materiaal of probleem. Bij Badkamerwinkel.be vindt u dan ook middelen om diverse tegelvloeren te reinigen of verzorgen. Een bekend merk tegel reinigingsmiddelen is Moeller.

Tegel impregneer

Tussen de tegel reinigingsproducten vindt u ook impregneer voor tegels. Met tegel impregneermiddel kunnen tegels worden behandeld, waardoor de zuigende werking wordt gestopt en het intrekken van vuil en vlekken in de tegels wordt voorkomen. Ongeglazuurde tegels impregneren? Impregneermiddel is verkrijgbaar voor tegels, voegen of specifiek voor natuursteen.

Advies nodig over tegel reinigingsmiddelen?

Komt u er online niet uit of heeft u een vraag over het juiste reinigingsmiddel voor uw tegels? Neem dan contact met ons op via de klantendienst. Wij helpen u graag verder.

Bezig met laden...