Tips voor keuzes en onderhoud

U heeft vaak veel vragen als u aan de slag gaat met een nieuwe badkamer. Ook bij kleine veranderingen loopt u dan al tegen dingen aan. Wij hebben al onze tips bij elkaar gezet zodat u niet uren hoeft te zoeken op google, wel zo overzichtelijk!

We hebben tips over het kiezen van de juiste producten zoals bij bedieningspanelen of badmeubels. Door u even in te lezen let u daarna vaak op dingen waar u eerder niet aan dacht! En ook tips voor na de verbouwing komen aan bod. Zoals hoe u nieuwe zwarte kranen goed schoon maakt zonder ze te beschadigen.

Bekijk alle tips
placeholder

placeholder

Digitale klushulp voor elke sanitair klus

Van grote tot kleine klussen in uw badkamer: het scheelt enorm als u zelf handig bent. Het is natuurlijk wel logisch dat u vragen heeft als u iets nog nooit hebt gedaan. Daarom hebben wij een digitale klushulp voor u beschikbaar. Eerste hulp bij elke sanitair klus! Van sommige dingen wist u misschien niet eens dat het kon. Zoals het afstellen van uw thermostaatkraan! En slimme tips om de cementsluier van uw nieuwe tegels af te krijgen kunnen vast ook geen kwaad. Lees op uw gemakje onze digitale klushulp voor een goede voorbereiding.

Bekijk alle klushulp


Advies per type product

Tijdens de zoektocht naar het juiste sanitair komt het vaak voor dat er keuzestress ontstaat door de enorme berg aan mogelijkheden. Om een handje te helpen hebben we per product type advies pagina's geschreven die een houvast bieden en de keuze makkelijker maken. Mocht er nog steeds twijfel zijn overweeg dan een bezoekje aan één van onze winkels om de producten te ervaren en advies in te winnen bij onze vakspecialisten.