Luchtreiniging

De naam doet waarschijnlijk al een belletje rinkelen: door luchtreiniging verdwijnen schadelijke deeltjes zoals stof, bacteriën en virussen als sneeuw voor de zon en komt er zuivere lucht voor in de plaats. Op Badkamerwinkel.be vindt u een breed assortiment om de luchtkwaliteit in huis of op kantoor te verbeteren.

2 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Materiaal : Glasvezelpapier
  • Rendement volgens ISO 16890-1:2016 : 65 %
  • Filterklasse volgens ISO 16890-1:2016 : ISO Coarse
Speciale prijs € 42,31 Normale prijs € 54,45
Speciale prijs € 20,14 Normale prijs € 24,20

Voordelen van luchtreiniging

Luchtreinigers of filters zijn natuurlijk erg prettig om te hebben als u allergisch bent voor stof of pollen. Ook als u daar geen last van heeft, is het aanschaffen van een luchtreiniger of luchtfilter de moeite waard.

In huizen of kantoorgebouwen zweven namelijk veel onzichtbare fijne deeltjes die schadelijk kunnen zijn. Zeker als deze ruimtes niet of nauwelijks geventileerd worden, hebben de fijne deeltjes vaak negatieve gevolgen voor mensen. U wordt bijvoorbeeld sneller ziek of bent minder productief op het werk.

Een luchtreiniger neutraliseert de schadelijke deeltjes in een ruimte en zuivert de lucht zodat de luchtkwaliteit sterk verbeterd wordt. Dit is ook beter voor de gezondheid en productiviteit, een win-win situatie!

Naast luchtreinigers en filters vindt u op Badkamerwinkel.be ook luchtbevochtigers en luchtverdeelkasten. Ook deze producten zorgen ervoor dat de luchtkwaliteit verbetert. Zo brengt u met een luchtbevochtiger de luchtvochtigheid op peil, terwijl een luchtverdeelkast ervoor zorgt dat de hoeveelheid frisse lucht in de kanalen geregeld wordt.

Maak uw bestelling compleet met onderdelen

Wilt u de luchtreiniger graag meteen gebruiksklaar maken? Of is er een onderdeel kapot? Op Badkamerwinkel.be kunt u ook terecht voor toebehoren van luchtreiniging.

U hoeft er vaak niet lang op te wachten vanwege onze snelle levering.

Meer informatie

Vindt u het lastig om te bepalen welk type luchtreiniging voor u het beste is? Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantendienst of een van onze winkels bezoeken. Een van onze adviseurs helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bezig met laden...