Kanalen en buizen

Voor de toe- en afvoer van lucht in uw huis is het van belang om kanalen en buizen te installeren. Op Badkamerwinkel.be vindt u een breed aanbod aan hulpstukken voor deze kanalen en buizen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kunststof hulpstukken

Een kunststof ventilatiekanaal- of buis is geschikt voor bijvoorbeeld een badkamerventilator. Wij hebben een groot aanbod aan hulpstukken die gemakkelijk op verschillende buizen of kanalen kunnen. Het grote voordeel is dat ze makkelijk te installeren en reinigen zijn.

Spiro hulpstukken

Spirobuizen worden gebruikt om lucht aan- en af te voeren. U kunt ze zowel in het plafond als in de vloer leggen. Wat voor ventilatiesysteem u ook heeft, het is waarschijnlijk dat spirobuizen geschikt zijn. Dat komt omdat ze aangesloten kunnen worden op warmteterugwinning, mechanische ventilatiesystemen, rookgasafvoer en natuurlijke ventilatie.

Op Badkamerwinkel.be vindt u verschillende hulpstukken om de spirobuizen gemakkelijk te monteren.

Rookgasafvoer

Heeft u een ventilator nodig om rook te kunnen afvoeren? Dan is rookgasafvoer wellicht wat voor jou. Deze kunnen tegen een temperatuur van 400°C en zijn uitgerust met een sterke motor, omdat er veel lucht in korte tijd verplaatst moet worden.

Luchtverdeelsysteem

Als de luchtkwaliteit in huis niet goed is, kan dit slechte gevolgen hebben voor de gezondheid. Het is daarom van belang om goed te ventileren. Vanuit de luchtverdeelkast wordt via kanalen verse lucht toegevoerd en vuile lucht afgevoerd. Dit zorgt voor een gezond binnenklimaat.

Advies nodig?

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze als het gaat om kanalen en buizen voor jouw ventilatiesysteem. Neem gerust contact op met onze klantenservice of bezoek een van onze winkels om meer te weten te komen over ons ruime assortiment aan kanalen en buizen.

Bezig met laden...