Douchepanelen

U wilt graag genieten van de kracht van een watermassage, alleen heeft u een kleine badkamer. Dan is een douchepaneel de oplossing. Een douche heeft naast een reinigende werking ook een ontspannende werking. Het is belangrijk dat u een goed douchepaneel uitkiest voor uw badkamer. Badkamerwinkel.be heeft een ruim assortiment aan kwaliteit douchepanelen van verschillende merken met diverse technieken en eigenschappen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Douchepanelen

Een douchepaneel is eigenlijk een complete set met een grote hoofddouche, een handdouche, bedieningsknoppen en vaak nog extra massagejets. Een douchepaneel, ook wel douchekolom genoemd, wordt aan de wand bevestigd. De verschillende stralen van een douchepaneel zijn bijna altijd in temperatuur en sterkte aan te passen. Sommige douchepanelen beschikken naast een heerlijke regendouche ook nog over een waterval straal.

Douchepaneel plaatsen

Het plaatsen van een douchepaneel is over het algemeen niet zo ingewikkeld. Omdat de hoofddouche, handdouche en bedieningsknoppen aan het paneel zitten, hoeven deze niet apart worden gemonteerd. Dat scheelt een stuk. Vaak kunnen de douchepanelen opgehangen worden met montagebeugels en met flexibele slangen op het water worden aangesloten. Zo hoeft geen rekening gehouden te worden met de H-O-H afstand van de waterleidingen. De montagewijze kan natuurlijk wel verschillen per merk of model, dus kijk dit van tevoren altijd even goed na. Iets anders om ook bij stil te zijn is de vraag of het douchepaneel breed genoeg is om de muuraansluitingen van het warme en koude water wel af te dekken. Het douchepaneel komt vaak op de plek waar de aansluitingen al zitten en het zou zonde zijn als deze na montage nog zichtbaar zijn.

Merken en kleuren douchepanelen

Douchepanelen zijn er van verschillende merken. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld douchepanelen van HSK, Wiesbaden en Kinedo. Qua kleur is er ook keuze. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een RVS met een witte of zwarte glazen afwerking.

Advies nodig?

Komt u er toch niet helemaal uit en wilt u graag wat advies? Of heeft u gewoon een vraag over douchepanelen? Geen probleem. Onze klantendienst staat u graag te woord.

Bezig met laden...