Doucheset

Wilt u een nieuwe douche kopen zonder al te veel uitzoek werk? Met een doucheset bent u in één keer klaar! Bent u op zoek naar een luxe doucheset óf juist een voordelige doucheset met een luxe uitstraling? Bij Badkamerwinkel.be bent u aan het juiste adres. Wij hebben de mooiste douchesets van de bekendste A-merken, tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Wij hebben de verschillende soorten douchesets hieronder vast voor u op een rijtje gezet.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zoals al eerder genoemd, is een doucheset handig omdat u dan vrijwel in één keer klaar bent. Vaak bestaat een doucheset uit een douchekop, doucheslang en een douchestang. Het enige wat u dan nog nodig heeftt is een thermostaat, maar in een bestaande badkamer is het eventueel ook mogelijk om de thermostaat te behouden.

Inbouw of opbouw

Het eerste waar u aan moet denken als u een doucheset gaat kopen, is of u liever een inbouw of een opbouw doucheset aanschaft. Bij een inbouwdoucheset is het leidingwerk niet zichtbaar, omdat deze in de muur zit. Dit ziet er luxe uit maar is ook erg makkelijk met schoonmaken. In het geval van de opbouwdoucheset is de glijstang wel zichtbaar, deze is namelijk op de muur bevestigd in plaats van in de muur. Het voordeel hiervan is dat het makkelijker te installeren is.

Verschillende soorten

Naast de normale douchesets zijn er ook nog regendouchesets en douchepanelen:

  • Regendoucheset:
  • Een regendouche geeft u de ervaring van een regenbui maar dan op de gewenste temperatuur.
  • Douchepaneel:
  • Een douchepaneel bestaat in plaats van een glijstang en douchekop uit één paneel. Deze zijn ook verkrijgbaar met massage stralen.

Kleuren en merken

Wij hebben een ruim aanbod aan douchesets in veel verschillende kleuren en merken. Wij bieden u de standaard kleuren als chroom en RVS, maar ook speciale kleuren als goud of zwart. Na het kiezen van de kleur zijn er ook nog veel merken om uit te kiezen, bijvoorbeeld Grohe, Hotbath of Hansgrohe.

Doucheset kopen

Heeft u een doucheset op het oog, maar weet u niet of u nog iets nodig heeft? Wij hebben het alvast een stuk makkelijker gemaakt! Bij de desbetreffende doucheset staat aan de rechterkant namelijk het kopje 'maak uw bestelling compleet'. Hier staan producten die u eventueel nog nodig heeft om de doucheset te kunnen gebruiken én producten die handig kunnen zijn.

Advies nodig over douchesets?

Wilt u nog meer advies over douchesets? Neem dan contact op met onze klantendienst 078 - 480 555 . Wij helpen u graag verder!

Bezig met laden...