0

Staand Toilet

Bij een staand toilet is het toilet vast aan de grond gemonteerd. Een staand toilet is er in verschillende soorten, maten en typen. Zo kunt u kiezen uit verschillende spoelvormen, kleuren en ook de diepte van het staande toilet. Bij een staand toilet koopt u vaak niet alleen het toilet, maar heeft u ook een zitting, inbouwreservoir en bedieningspaneel nodig. In de webshop van Badkamerwinkel.be kunt u al deze onderdelen vinden.

U kunt kiezen uit twee varianten: diepspoel (de boodschap verdwijnt gelijk in het water) of vlakspoel (de boodschap blijft op een plateau liggen). De meest favoriete uitvoering is de diepspoel variant, omdat deze hygiënischer is en de meeste nare luchtjes maskeert. Ook kunt u kiezen tussen twee soorten afvoer: afvoer in de vloer (AO) en afvoer door de muur (PK).

Vergeet ook niet het bijbehorende reservoir mee te bestellen. Deze zijn er ook in verschillende soorten, maten en kleuren. Wilt u een duoblok-, een laaghangend of een hooghangend reservoir? Badkamerwinkel.be hebben ze allemaal!

Natuurlijk kijkt u naar het ontwerp van het toilet en of dat past in de sfeer van uw toiletruimte. Maar vergeet niet dat uw nieuwe toilet ook een closetzitting moet hebben. Bij een aantal staande toiletten zit al een bijpassende closetzitting (gecombineerd in één doos), maar bij andere zult u nog een losse closetzitting bij moeten bestellen.

Advies nodig?

Heeft u nog advies nodig over een staand toilet of heeft u gewoon een andere vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 078 484042. Wij helpen u graag verder.