Vlotterkraan

Lekt uw spoelreservoir? Grote kans dat u de vlotterkraan moet vervangen. Bij ons vindt u een uitgebreide keuze vlotterkranen tegen een scherpe prijs.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vlotter wc

De vlotter van een wc bevindt zich in het reservoir van het toilet. De vlotter reguleert de watertoevoer van het reservoir. Deze moet namelijk na elke spoeling weer worden gevuld, zodat het toilet na het volgende gebruik weer in één keer gespoeld kan worden met het verzamelde water. De vlotter daalt als het reservoir net geleegd is door een spoeling. Doordat de vlotter met een stang eraan verbonden is aan een kraantje, wordt het kraantje geopend wanneer de vlotter laag komt. De vlotter stijgt dan weer door het water. Wanneer deze weer hoog genoeg is, zorgt het stangetje aan de vlotter ervoor dat het kraantje afgesloten wordt. Losse onderdelen van het systeem met de vlotter kunnen aan vervanging toe zijn. Zo zijn er losse vlotters, vlotterstangen en vlotterkranen te koop. Bent u op zoek naar losse onderdelen voor een Geberit vlotter? U vindt ze hier allemaal.

Vlotterkraan

Op Badkamerwinkel.be vindt u diverse vlotterkranen. Zo heeft u de vlotterkraan van Wisa, maar ook van GROHE, Geberit, Sphinx, Sub en Plieger. Let voor aanschaf goed op of de vlotterkaan in uw reservoir past. Ga anders voor een universele vlotterkraan.

Advies nodig?

Heeft u nog advies nodig over de vlotterkraan of heeft u gewoon een andere vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 078 - 480 555 . Wij helpen u graag verder.

Bezig met laden...