Wasmand

Een wasmand is een onmisbaar accessoire in de badkamer. Het is natuurlijk geen gezicht om in een strakke badkamer een hoopje vieze was te hebben liggen. Daarom hebben we een uitgebreide assortiment wasmanden in verschillende modellen en kleuren op onze website.

 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wasmand

Een wasmand is een handig middel om uw badkamer, kledingruimte of slaapkamer opgeruimd te houden. Op deze manier kunt u altijd uw kleren kwijt zonder dat het overal rond gaat slingeren. U kunt een wasmand ook gebruiken om de was te verplaatsen naar de wasmachine, of om de was in te leggen nadat deze gedroogd en/of gestreken is. Iedere wasmand heeft een eigen vorm en uitstraling. Het is aan u om te bepalen welke het beste bij uw badkamer of slaapkamer past.

Iedereen gebruikt zijn wasmand ook op een andere manier. De één plaatst de wasmand in de badkamer en verzamelt zo de vuile was op één plek. De ander gebruikt een wasmand alleen voor het verplaatsen van de was.

Verschillende soorten wasmanden

Wasmanden zijn er in verschillende soorten en maten. Bijvoorbeeld een ronde of stoffen wasmand, met of zonder deksel of zelfs een opvouwbare wasmand. De traditionele wasmanden zijn vaak gemaakt van kunststof, waardoor ze erg licht zijn en makkelijk te verplaatsen. Ook zijn ze makkelijk schoon te maken. Tegenwoordig zijn er steeds meer verschillende soorten wasmanden. De wasmanden hebben hendels waardoor u de was makkelijk kunt verplaatsen naar de plek waar u deze wilt hebben. Ook kunt u kiezen voor een dubbele wasmand waar u aan een kant gekleurde was en aan de andere kant de witte was meteen kunt scheiden. Bedenk vooraf goed wat een praktische wasmand voor u is en kies op basis daarvan de geschikte wasmand uit.

Wasmanden zijn er tegenwoordig ook in verschillende kleuren. Zo is er eigenlijk voor ieder wel een ruime keuze aan wasmanden. Wij van badkamerwinkel.be hebben ook een groot aanbod wasmanden. Zo hebben wij witte, rode, grijze of zelfs chromen wasmanden. We hebben ook verschillende materialen, denk hierbij aan stof, kunststof of zelfs bamboe. Ruime keuze dus!

Bezig met laden...