Keukenkranen met waterfilter

Keukenkranen met een waterfilter zorgen ervoor dat u heerlijk kunt genieten van gereinigd en gefilterd drinkwater. Sommige waterfilters kunnen naast gezuiverd water ook nog eens gekoeld en bruisend water leveren! Bekijk hier ons assortiment aan keukenkranen met waterfilter.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Plat, licht bruisend en bruisend water

Er zijn verschillende soorten kranen met een waterfilter. Wat deze kranen gemeen hebben is dat ze allemaal gefilterd water geven. Gefilterd drinkwater betekent dat er minder kalk in het water zit, ook zorgt het ervoor dat u alleen het pure water proeft. Het is niet voor niks zo dat de wat duurdere koffieapparaten een waterfilter bevatten. De smaak van het water beïnvloedt namelijk ook de smaak van uw kopje koffie.

Veel keukenkranen met waterfilter hebben nog extra luxe opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kraan waarbij u meteen koud water uit de kraan kunt tappen of een kraan waarbij u de hoeveelheid koolzuur kunt bepalen. Zo kunt u naast plat water ook genieten van licht bruisend en bruisend water. Ook zijn er kranen met waterfilter die alle bovengenoemde functies bevatten. Kortom, voor ieder wat wils!

GROHE Blue

Één van de grootste fabrikanten van de keukenkranen met waterfilter is GROHE. GROHE heeft een lijn, genaamd GROHE Blue met alleen maar kranen met waterfilter. Hieronder vallen nog verschillende GROHE Blue series, zoals GROHE Blue Home, GROHE Blue Pure en GROHE Blue Professional.

De GROHE Blue chilled & sparkling kraan is een van de kranen met vrijwel alle bovengenoemde functies. Deze kraan geeft u de keus voor plat, licht bruisend of bruisend water. De hendel aan de rechterkant van de kraan mengt, zoals gebruikelijk, heet en koud water. De linker hendel zorgt voor gekoeld en gefilterd water, ook bepaald deze hoe bruisend het water is.

Verschillende sets en modellen

Als u voor het eerst een keukenkraan met waterfilter aanschaft, zijn er verschillende starterskits om mee te beginnen. Hiermee heeft u meteen alles in huis om gebruik te kunnen maken van de keukenkranen met waterfilter. Een startersset bestaat uit de kraan zelf, een koeler, een filter en een CO2 fles.

U kunt kiezen uit verschillende modellen kranen. Bijvoorbeeld een kraan met een U-uitloop, L-uitloop en C-uitloop. Ook zijn deze in verschillende kleuren te verkrijgen, waaronder chroom en SuperSteel.

Advies nodig?

Wilt u meer weten over de werking van keukenkranen met waterfilter? Of bent u er nog niet helemaal uit welke kraan er in uw keuken past? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs van de klantendienst 078 - 480 555 . Wij helpen u graag!

Bezig met laden...