0

Duoblok toilet

Bij een duoblok toilet is het reservoir achter op de pot gemonteerd. Dit heeft als voordeel dat als u een duoblok toilet koopt, dat u er dan geen los reservoir bij hoeft te kopen. Van een duoblok toilet zijn er verschillende soorten en types. U kunt kiezen uit twee varianten: diepspoel (de boodschap verdwijnt gelijk in het water) of vlakspoel (de boodschap blijft op een plateau liggen). De meest favoriete uitvoering is de diepspoel variant, omdat deze hygiënischer is en de meeste nare luchtjes maskeert. Ook kunt u kiezen tussen twee soorten afvoer: afvoer in de vloer (AO) en afvoer door de muur (PK).

Vergeet de closetzitting niet!

Natuurlijk kijkt u naar het ontwerp van het toilet en of dat past in de sfeer van uw toiletruimte. Maar vergeet niet dat uw nieuwe toilet ook een closetzitting moet hebben. Bij een aantal duobloktoiletten zit al een bijpassende closetzitting (gecombineerd in één doos), maar bij andere zult u nog een losse closetzitting bij moeten bestellen.

Advies nodig?

Heeft u nog advies nodig over een duoblok toilet of heeft u gewoon een andere vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 078 484042. Wij helpen u graag verder.