Duoblok toilet

Een duobloktoilet bestaat uit een staand toilet gecombineerd met een reservoir. Deze traditioneel ogende toiletcombinatie wordt tegenwoordig ook met een modern ontwerp geleverd. Ontwerpen die zeker wel in uw toiletruimte passen. De meeste staande toiletten worden verkocht zonder closetzitting. Deze dient u los mee te bestellen.


4 producten

sort-descending
Foto-tabel
 • Zonder spoelrand : Nee
 • Antibacteriële behandeling : Nee
 • Kindertoilet : Nee
Speciale prijs € 382,14 Normale prijs € 675,18
 • Type : Staand
 • Materiaal : Keramiek
 • Met bevestigingsmateriaal : Nee
Speciale prijs € 310,60 Normale prijs € 571,12
 • Zonder spoelrand : Nee
 • Antibacteriële behandeling : Nee
 • Kindertoilet : Nee
Speciale prijs € 147,89 Normale prijs € 233,53
 • Type : Staand
 • Materiaal : Keramiek
 • Bevestigingswijze : Schroef
Speciale prijs € 150,10 Normale prijs € 227,67

Duoblok toilet

Bij een duoblok toilet is het reservoir achter op het staande toilet gemonteerd. Dit heeft als voordeel dat, als u een duoblok toiletpot koopt, u er dan geen los reservoir bij hoeft te kopen. Zo heeft u gelijk een complete set: een toilet met reservoir. Van een duoblok toilet zijn er verschillende soorten en types. U kunt kiezen uit twee varianten: diepspoel (de boodschap verdwijnt gelijk in het water) of vlakspoel (de boodschap blijft op een plateau liggen). De meest favoriete uitvoering is de diepspoel variant, omdat deze hygiënischer is en de meeste nare luchtjes maskeert. Ook kunt u kiezen tussen twee soorten afvoer: afvoer in de vloer (AO, ook wel achter onder) en afvoer door de muur (PK, ook wel pijp kort).

Vergeet de closetzitting niet!

Natuurlijk kijkt u naar het ontwerp van het toilet en of dat past in de sfeer van uw toilet of badkamer. Maar vergeet niet dat uw nieuwe toilet ook een closetzitting (toiletbril) moet hebben. Bij een aantal duobloktoiletten zit al een bijpassende closetzitting (gecombineerd in één doos), maar bij andere zult u nog een losse closetzitting bij moeten bestellen om het toilet compleet te maken. U kunt dan zelf kiezen wat voor soort zitting u bij uw nieuwe toilet wilt hebben.

Vele opties

Wanneer u ervoor heeft gekozen om een duoblok toilet te kopen, heeft u nog een aantal opties om uit te kiezen. Zo kunt u spelen met de diepte. Heeft u wat minder ruimte? Ga dan voor een verkort, ook wel compact duoblok toilet. Heeft u juist veel ruimte? Dan kan een standaard of zelfs een verlengd toilet een fijne optie zijn. Een andere optie om uit te kiezen is een duoblok toilet zonder spoelrand. Een toilet zonder spoelrand is hygiënischer, makkelijker schoon te maken en oogt moderner.

Bent u op zoek naar een verhoogd duoblok toilet? U vindt deze in de speciale categorie verhoogd toilet op onze website.

Diverse merken duoblok toiletten

Duoblok toiletten hebben we van verschillende merken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor één van de bekende merken, zoals Villeroy & Boch, Duravit, Grohe of Sphinx. Of kies één van de andere merken met kwalitatieve duoblok toiletten.

Advies nodig?

Heeft u nog advies nodig over een duoblok toilet of heeft u gewoon een andere vraag? Aarzel dan niet en contacteer onze klantendienst. Zij helpen u graag verder.

Bezig met laden...