Douchegordijnen

Bent u op zoek naar een douchegordijn? Dan bent u bij Badkamerwinkel.be aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan douchegordijnen van onder andere merken als Differnz. Met een douchegordijn kunt u op een hele makkelijke manier de stijl in uw badkamer bepalen óf veranderen!

 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een douchegordijn in uw stijl

Een douchegordijn, ook wel badkamergordijn genoemd, kan de sfeer in uw badkamer volledig bepalen. Denk aan de kleur of materiaalsoort die je gebruikt, u kunt het helemaal aan uw eigen stijl aanpassen. U kunt kiezen voor een effen douchegordijn, een transparant douchegordijn of juist een leuke print. u kunt uw douchegordijn natuurlijk ook leuk afstemmen met andere accessoires in uw badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een badmat of wasmand.

Naast dat het er leuk uit ziet is een douchegordijn natuurlijk ook erg praktisch. Met een douchegordijn zorgt u er voor dat het water op de juiste plek blijft en niet overal heen spettert. U kunt een douchegordijn gebruiken in een inloopdouche, een douchecabine of u kunt deze zelfs in het bad hangen.

Douchegordijn bevestigen

Wij hebben verschillende soorten douchegordijnen die u op verschillende manieren kunt bevestigen. De meest voorkomende variant is met een rechte stang, een hoekstang, een ronde stang of een plafondsteun. Het douchegordijn wordt dan door middel van ringen aan de stang bevestigd.

Dan hebben we ook nog het paraplu systeem, ook wel spider systeem genoemd. Dit systeem wordt in het midden van de muur bevestigd en door middel van verschillende spijlen wordt deze aan het douchegordijn bevestigd. Hierbij wordt het douchegordijn in een half rondje om de douche heen bevestigd.

Als laatst is er nog het rolgordijn systeem. Hierbij wordt het rolgordijn aan het plafond bevestigd. Dit is ideaal voor in een kleine badkamer. U kunt het rolgordijn namelijk makkelijk weer omhoog rollen als het niet gebruikt wordt, dit oogt een stuk ruimer.

Bezig met laden...