Ga naar hoofdinhoud
0

Slimme thermostaat

Een slimme thermostaat heeft een aantal voordelen. Zo is een slimme thermostaat vaak zelflerend, waardoor de verwarming efficiënter kan werken. Via de app, die vaak bij een slimme thermostaat hoort kun je ook inzicht verkrijgen in jouw verbruik. Dit inzicht en het zelflerend vermogen van de thermostaat kan jou besparingen opleveren.

Een extra voordeel van de app die vaak bij slimme thermostaten hoort, is dat je hiermee de verwarming op afstand kunt bedienen, bijvoorbeeld vanaf de bank of zelf al wanneer je weggaat van het werk. Zo kun je altijd de gewenste temperatuur verzorgen, soms zelfs per ruimte.

Merken slimme thermostaten

Slimme thermostaten zijn er van verschillende merken. Zo hebben we de bekende Nest Thermostat, de Nefit Easy en de Remeha eTwist, maar ook slimme thermostaten van merken als Tado, Netatmo en Honeywell kun je bij ons kopen.

Advies nodig?

Heb je een specifieke vraag of wil je graag advies over slilmme thermostaten? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, of kom langs in één van onze winkels. Zij helpen je graag verder!