Bekerhouder

Met een bekerhouder blijft de wastafel netjes. U hoeft de drinkbeker namelijk niet meer op de wastafel zelf te zetten, waardoor deze mooi opgeruimd blijft. Een bekerhouder is er in verschillende soorten en maten, waardoor u het design van de bekerhouder af kan stemmen op de stijl van de badkamer.

 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voordeel van een bekerhouder

Naast dat de wastafel netjes blijft, kunt u de beker ook niet meer per ongeluk van de wastafel stoten tijdens het tandenpoetsen. De houders kunt u eenvoudig aan de muur bevestigen door middel van bijvoorbeeld een zuignap of een schroefsysteem. Als u met meerdere mensen bent kun u ook voor een dubbele bekerhouder kiezen. De bekerhouder is te gebruiken als glashouder, maar ook als tandenborstelhouder.

Verschillende soorten bekerhouders

Op Badkamerwinkel.be vindt u een ruim assortiment bekerhouders. Zo vindt u er bekerhouders van onder andere de merken Emco, Geesa en nog vele anderen. Het is natuurlijk wel zo leuk als deze mooi bij de rest van uw badkamer accessoires past. Daarom kunt u kiezen uit allerlei verschillende stijlen, bijvoorbeeld mat glas, zwart of roestvrij staal.

Bezig met laden...