Toiletsets

Om voor u de keuze makkelijker te maken, hebben we complete toiletsets samengesteld. Op die manier bent u in één keer klaar én weet u zeker dat alle onderdelen bij elkaar passen. Een toiletset bestaat uit een inbouwreservoir, een toilet mét toiletbril en een bedieningspaneel. Natuurlijk tegen een scherpe prijs, zoals u van ons gewend bent.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Toiletsets

Wanneer u voor één van onze toiletsets kiest, voorkomt u veel uitzoekwerk en bent u in één keer klaar. Bovendien hebben we de onderdelen binnen onze toiletsets op elkaar afgestemd, waardoor u er zeker van kunt zijn dat de onderdelen onderling passen. Hierdoor heeft u in één keer een compleet toilet.

Welke onderdelen?

De basis van uw nieuwe wc wordt gevormd door een inbouwreservoir. Daaraan zit alle functionaliteit om een goed werkend toilet te krijgen. Daarbij hebben we een bijpassend bedieningspaneel geselecteerd, waarmee de functies van het inbouwreservoir gebruikt worden. Het belangrijkste deel van uw nieuwe toilet, het wandcloset zelf, is voorzien van een passende closetzitting.

Verschillende stijlen

Wilt u een hypermodern nieuw toilet met een touchfree bedieningspaneel? Of toch liever een meer klassiek model met een drukplaat met bijbehorende uitstraling? Bij Badkamerwinkel.be kunt u alle soorten en maten vinden. Van basisuitvoering tot extreem luxe!

Advies nodig?

Heeft u nog advies nodig over de toiletset of heeft u gewoon een andere vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 078 - 480 555 of kom langs in één van onze winkels in Nederland. Wij helpen u graag verder.

Bezig met laden...