Tegelgereedschap

Tegelsnijder, tegeldrager, lijmspaan, tegelzaag, tegelboortjes, voegkruisjes en meer. Alle verschillende soorten tegelgereedschap die u nodig kunt hebben voor het zetten van tegels hebben wij bij Badkamerwinkel.be in huis.

1 product

sort-descending
Foto-tabel
Speciale prijs € 17,00 Normale prijs € 28,37

Tegelgereedschap

Wanneer u tegels gaat zetten, kunnen een aantal tegelgereedschappen erg goed van pas komen. Bij tegelgereedschappen kunt u denken aan handige hulpmiddelen als een lijmspaan en een voegenkrabber of professionele apparaten als een tegellaser of tegelzaagmachine.

Tegelsnijder

De naam zegt het eigenlijk al: met een tegelsnijder, snijdt u de tegels die u niet in zijn geheel kunt gebruiken. Vaak houdt u hier en daar wat hoeken over waar geen hele tegels meer in passen. Met een tegelsnijder kunt u ze dan op maat snijden.

Tegelgereedschap kopen

Bij Badkamerwinkel.be kunt u terecht voor verschillende tegelgereedschappen, waaronder professioneel tegelgereedschap. Van lijmspanen tot tegelsnijders, tegelboortjes en nog veel meer. U kunt kiezen uit diverse bekende merken tegelgereedschap.

Advies nodig over tegelgereedschap?

Komt u er online niet uit of heeft u een vraag over het juiste tegelgereedschap? Neem dan contact met ons op via de klantendienst. Wij helpen u graag verder.

Bezig met laden...