Waskom

De waskom, ook wel opzetwastafel genoemd, is een van de steeds populairder wordende vormen van een wastafel. Op een fraai badmeubel of afdekblad kan een mooie, in kleur contrasterende, wastafel gemonteerd worden. De wasbak schittert op die manier als moderne blikvanger in uw badkamer.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waskommen

Een moderne badkamer heeft tegenwoordig een waskom. Vaak wordt voor de opbouw waskom gekozen omdat het een extra stuk design en sfeer meegeeft aan de badkamer. De waskom is volledig zichtbaar en daarom is deze van top tot teen volledig afgewerkt.

Met of zonder kraangat?

Een opzet wastafel is vaak een schotel of kom, waarbij u kunt kiezen uit varianten mét kraangat en zonder kraangat. Dit houdt in dat u naast uw opzetwastafel ook een wastafelkraan op het badmeubel of afdekblad moet monteren. De waskom is één van de modernste vormen van wastafels.

Uitvoering

De opzet waskom is in veel verschillende vormen verkrijgbaar. De meest voorkomende is toch wel de ronde waskom, maar ook de rechthoekige waskommen (of met rechthoekige vormen) zijn populair. Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit organische vormen, als een afgeronde of ovale waskom.

De waskom kan daarnaast gemaakt zijn van verschillende materialen (variërend van keramiek tot solid surface en glas) en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door te spelen met deze drie elementen (vorm, materiaal en kleur) is er voor elke badkamer of toilet een juiste waskom te vinden.

Extra opbergruimte

Wanneer u een opzetwastafel monteert, hoeft u niet in te leveren op bergruimte in het kastje van het badmeubel. Alleen het afvoersifon bevindt zich in de kast, waardoor er voldoende ruimte overblijft voor handdoeken en andere badkamerspullen. Ook op het blad is er, dankzij de beperkte ruimte die een opbouwwastafel in neemt, ruimte voor de meest gebruikte badkamerspullen.

Waskom in het toilet

Ziet u het al helemaal voor zich: zo'n stylisch kommetje op een schapje in het toilet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook in een kleiner formaat is er namelijk genoeg keuze in merken, vormen, kleuren en materialen. Bekijk bijvoorbeeld eens deze leuke ronde waskommetjes voor in het toilet. Wilt u liever alle vormen zien? Bekijk dan alle opzet fonteintjes.

Kom naar onze winkels!

Wilt u een waskom kopen, maar komt u er online niet uit? Of twijfelt u welke opbouwwastafel u wilt kopen en heeft u advies nodig? Geen probleem! Kom langs in één van onze winkels in Nederland of neem contact op met de klantendienst.


Bezig met laden...