Installatiemateriaal

Ben je op zoek naar installatiemateriaal? Badkamerwinkel.be heeft een ruim assortiment aan elektra, schakelmateriaal en gereedschap. Of je nu stekkers, fittingen of inbouwspotjes nodig hebt; op onze website vind je allerlei soorten installatiemateriaal van merken als Busch-Jaeger, Viega en GIRA.Wil je graag aan de slag met die ene installatieklus? Het ligt misschien voor de hand, maar controleer voordat je begint altijd even of je alle installatiematerialen in huis hebt. Als toch blijkt dat je wat onderdelen mist, kun je op tijd installatiemateriaal bestellen bij Badkamerwinkel.be. Denk hierbij aan afdichtingen, koppelingen, pluggen, handgereedschap en nog veel meer. Of je nu midden in een verbouwing zit of er juist iets kapot is in huis wat vervangen moet worden; dankzij onze snelle levering kun jij vrijwel direct beginnen met jouw installatieklus.

Elektra

Je kunt voor het aanleggen van elektra natuurlijk de hulp inschakelen van een professional, maar als echte doe-het-zelver kun je met de juiste spullen en voorbereiding ook zelf aan de slag gaan.

Als je gaat werken met elektra is het erg belangrijk om goed voorbereid te werk te gaan. Hoe kun je bijvoorbeeld voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan? Een goede eerste stap is om elektra te kopen van goede kwaliteit. Zo verklein je het risico dat er iets kapot gaat of dat er onveilige situaties ontstaan.

Gelukkig vind je op Badkamerwinkel.be kabels, stekkers en inbouwdozen van hoogwaardige kwaliteit van merken als Mennekes, Attema en ABL.

Bouwmaterialen

Het maakt niet uit of je midden in een verbouwing zit of dat je juist een klein klusje moet klaren, bouwmaterialen zijn een belangrijk onderdeel van iedere installatieklus. Je kunt hierbij denken aan afsluiters en koppelingen, maar ook aan fittingen of afdichtingen.

Ben je op zoek naar fittingen? Wij hebben een ruime keuze aan fittingen en aansluitingen. Het maakt niet uit of het gaat om distributie van koud of warm water, de riolering of het leidingsysteem voor gas; op Badkamerwinkel.be vind je fittingen in verschillende soorten en maten.

Ook als je afdichtingen nodig hebt, kun je op onze website goed uit de voeten. Misschien vanzelfsprekend, maar het is allereerst belangrijk om de juiste afdichting aan te schaffen. Zo voorkom je het lekken van gassen en vloeistoffen.

Vind je het lastig om te bepalen welke afdichting je precies nodig hebt? Veel afdichtingen zijn gelukkig gemaakt van materiaal dat makkelijk te vormen is zodat je het kunt aanpassen naar iedere situatie.

Aangezien kwaliteit ook bij bouwmaterialen erg belangrijk is, hebben wij een breed assortiment met de beste merken. Hierbij kun je denken aan Geberit, Nefit en Bonfix.

Gereedschap

Of je nu op zoek bent naar gespecialiseerd materiaal voor grote klussen of juist naar dagelijkse hulpmiddelen voor in huis of in de tuin, bij Badkamerwinkel.be ben je aan het juiste adres.

Door het brede aanbod aan gereedschap kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welk gereedschap heb ik nu precies nodig? Het is erg logisch dat je je dat afvraagt.

Moet je bijvoorbeeld cirkels of onregelmatige vormen uit plaatmateriaal zagen? Dan kan een decoupeerzaag goed van pas komen. Als je bijvoorbeeld in beton moet boren, is het handig om eens te kijken naar onze boorhamers.

Naast deze accumachines is het ook ontzettend nuttig om altijd handgereedschap in huis te hebben voor de kleine dagelijkse klusjes. Voor het los-en/of vastdraaien van moeren en bouten gebruik je een moersleutel, terwijl je met een klauwhamer gebruikt om gemakkelijk spijkers uit te trekken.

Wat voor gereedschap je ook nodig hebt, je bent altijd verzekerd van goede kwaliteit bij Badkamerwinkel.be. Dat komt omdat je op onze website gereedschap vindt van gerenommeerde merken als Bosch, Rothenberger en Remeha.

Meer informatie?

We kunnen ons goed voorstellen dat het lastig is om het juiste installatiemateriaal aan te schaffen. Welke inbouwdoos heb ik precies nodig of wat voor afsluiter is het meest geschikt? Het zijn allemaal vragen die kunnen optreden als je begint aan een installatieklus.

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice of een bezoek brengen aan een van onze winkels. Een van onze adviseurs helpt je graag verder zodat je goed beslagen ten ijs komt bij het aanschaffen van installatiemateriaal en jouw klus tot een goed eind kunt brengen.

Bezig met laden...