Slangen

Op Badkamerwinkel.be vindt u een breed assortiment aan ventilatieslangen om uw ventilatiesysteem compleet te maken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voordelen van ventilatieslangen

Ventilatieslangen zijn onmisbaar bij het installeren van een ventilatiesysteem. Het grote voordeel van de slangen is dat ze gemakkelijk aan te leggen zijn. De slangen zijn niet alleen erg stevig, maar ook flexibel en buigbaar waardoor u ze in de meest lastige hoeken kunt leggen. Zo wordt er geen enkel stuk overgeslagen en is er in het hele huis sprake van goede ventilatie.

Breed aanbod

Wilt u een ventilatieslang die geluiddempend is? Of een die verlies van warmte en kou tegengaat? Door het ruime assortiment van Badkamerwinkel.be heeft u veel keuze en vindt u een slang die past bij uw ventilatiesysteem. Zo kunt u kiezen uit geïsoleerde slangen of geluidsdempende ventilatieslangen.

De ventilatieslangen zijn rond of ovaal en te krijgen in verschillende soorten en maten. Hierdoor vindt u altijd een geschikte ventilatieslang voor het ventilatiesysteem wat u in huis heeft hangen.

Naast slangen verkopen wij ook toebehoren om uw bestelling in een keer compleet te maken. Heeft u de slangen snel nodig? Geen enkel probleem; door snelle levering hoeft u niet lang te wachten voordat u de slangen kunt installeren.

Advies nodig?

Twijfelt u welke ventilatieslang u nodig heeft of wilt u meer informatie? Neem dan vooral contact op met onze klantendienst of bezoek een van onze winkels.

Bezig met laden...