Badkussens

Als u na een lange dag wil ontspannen in bad, is het wel zo fijn als u lekker kunt liggen. Met een badkussen hoeft u niet meer met uw nek op de badrand te liggen, maar heeft u een zachte ondergrond. Wij hebben verschillende soorten badkussens, dus kijk rustig rond welke u het prettigst lijkt.

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Badkussen

U wilt na een lange dag lekker ontspannen in bad, maar steeds merkt u dat u niet helemaal lekker ligt. Uw hoofd en nek blijven oncomfortabel liggen op de harde badrand. Daar is een simpele oplossing voor: het badkussen. Deze geeft net dat stukje extra comfort. In ons assortiment vind u diverse badkussens die u nog meer laten genieten van het nemen van een bad.

Badkussen voor een juiste houding

Veel mensen nemen in bad onbewust een onjuiste houding aan. Dit kan aan verschillende factoren liggen. Misschien is het bad net iets te diep voor u, misschien heeft u over het algemeen een foute houding of misschien heeft u na een lange dag drukplekken op uw rug die u wil ontwijken. Als u geen goede houding aanneemt, kan dit vervelende gevolgen hebben. Een simpel badkussen verhelpt dit probleem in een mum van tijd. Het kussen zorgt ervoor dat uw hoofd zacht en comfortabel ligt waardoor de rest van uw lichaam zich ook kan ontspannen tijdens het baden.

Bezig met laden...