Bubbelbaden

Een bubbelbad of whirlpool biedt heerlijke ontspanning dankzij de combinatie van warm water en bubbels. Bij Badkamerwinkel.be hebben we verschillende soorten bubbelbaden, bijvoorbeeld in de populaire maar van 180x80 cm, maar ook in hoekvorm, vrijstaand en in andere maten. Kies de vorm en de gewenste opties, bijvoorbeeld het aantal jets in de bodem of wand, gemakkelijk met de filters die we voor u hebben gemaakt.

1 product

sort-descending
Foto-tabel
  • Uitvoering : Ligbad
  • Vorm : Ovaal
  • Binnenvorm : Ovaal
Speciale prijs € 2.399,00 Normale prijs € 4.063,91

Diverse bubbelbaden

Bubbelbaden zijn er in verschillende maten en soorten. Zo ia er de rechthoekige vorm, die ge vaak ook bij standaard ligbaden ziet. Een populaire maat daarin is een bubbelbad van 180 x 80 cm. Ze zijn er echter ook in een iets kleinere maat, namelijk 170 x 75 cm. Handig wanneer u net iets minder ruimte kwijt wilt zijn of kwijt kunt. Een andere optie is een hoek bubbelbad, die fijn in een hoek van de badkamer geplaatst kan worden. Wanneer u de luxe heeft dat u een vrijstaand bad kwijt kunt, is een vrijstaand bubbelbad natuurlijk helemaal fijn voor dat optimale wellness in huis gevoel.

U kunt ook bepalen wat voor soort bubbelbad u wilt aan de hand van het aantal personen waarmee u in het bubbelbad wilt zitten. Gaat u voor een eenpersoons of tweepersoons bubbelbad?

Bubbelbad specificaties

Bubbelbaden hebben verschillende opties die u een wellness ervaring kunnen bieden. Welke opties u wilt is natuurlijk persoonlijk, maar keuze is er in ieder geval genoeg. Zo kunt u met de filters zelf aangeven hoeveel jets u in de wand en bodem van het bubbelbad zou willen hebben en bijvoorbeeld of het bad onderwaterverlichting of een hoofdsteun moet hebben.

Bubbelbad kopen?

Bent u van plan om een bubbelbad te kopen, maar heeft u toch nog wat advies nodig? Kom dan gerust langs in één van onze winkels in Nederland. en laat u adviseren door onze experts. Of neem contact op met onze klantendienst, wij helpen u graag verder!

Bezig met laden...