0

Op www.badkamerwinkel.be kunt u direct online betalen via iDeal, Mastercard, Visa, V-PAY of eMaestro. Tijdens het bestelproces kunt u een selectie maken uit deze betaalopties die van toepassing is op uw bestelling. 

iDeal

Betalen met iDEAL is snel, gemakkelijk, veilig en bij Badkamerwinkel ook nog eens gratis. Selecteer bij het afrekenen de optie iDEAL en daarna meteen uw bank. Nadat u op de knop 'Plaats uw bestelling' klikt, wordt u omgeleid naar uw bank en de bekende betaalomgeving. U kunt gebruik maken van iDEAL als u een rekening heeft bij één van deze banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos Bank en Knab bank.

Creditcard

Bij Badkamerwinkel kunt u betalen met verschillende creditcards. Creditcardbetalingen zijn veilig, maar vooral snel. In sommige gevallen worden er extra kosten in rekening gebracht voor het gebruik van een specifieke creditcard. Als dit het geval is wordt dit duidelijk vermeld bij de selectie van de creditcard. Wij slaan geen creditcardgegevens op en uw informatie wordt beveiligd verzonden.

Badkamerwinkel accepteert de volgende creditcards:

  • Mastercard
  • Visa
  • V-PAY
  • eMaestro
  • Mr. Cash

Indien u uw bestelling wilt laten betalen vanuit uw bouwdepot kunt u de producten en te bestellen aantallen aan onze klantendienst info@badkamerwinkel.be sturen, dan sturen wij u vooraf een factuur. Let erop dat het leveradres het adres is waarop het bouwdepot is verleend.

Achteraf betalen houdt in dat u online uw bestelling plaatst en pas binnen 14 dagen daarna hoeft te betalen. Deze betaaloptie is niet bij elke bestelling mogelijk. Het kan zijn dat uw ordersamenstelling niet in aanmerking komt voor achteraf betalen. Als dit het geval is wordt de achteraf betalen optie niet zichtbaar bij het afrekenen.

Als u kiest voor de optie 'Achteraf Betalen' wordt tijdens het afrekenen direct een controle uitgevoerd op uw kredietwaardigheid en kunt u, indien de controles positief uitkomen, meteen de bestelling afronden. U ontvangt de bestelde producten zo snel mogelijk volgens de normale logistieke afhandeling. Na het bestellen ontvangt u direct een orderbevestiging van Badkamerwinkel per e-mail en een digitale factuur die Badkamerwinkel verstuurt via onze Achteraf Betalen partner Focum Commerce B.V. In deze e-mail zit een betaallink die u kunt gebruiken om via iDeal te betalen. Uiterlijk 14 dagen na de factuurdatum dient de betaling te zijn voldaan.

Gegevens achteraf betalen
Het is belangrijk dat u uw gegevens nauwkeurig invult tijdens het afrekenen. U dient sommige gegevens dubbel in te vullen. Let hierbij vooral op uw naam, geboortedatum, geslacht en adresgegevens. Te laat betalen kan gevolgen hebben. Deze staan beschreven in de algemene voorwaarden. De afhandeling van de betaling wordt gedaan door Focum Commerce B.V. Wanneer u betaalt d.m.v. achteraf betalen gaat u akkoord met de "voorwaarden achteraf betalen". Deze voorwaarden kunt u hier bekijken.

Mocht u een vraag hebben over uw betaling of over een betaalwijze, dan kunt u contact opnemen met onze klantendienst of via info@badkamerwinkel.be