Badombouw

Als u mooie tegels heeft uitgekozen, vindt u het misschien zonde als hier een groot wit bad voor komt te staan. In dit geval zou u voor een bad met ombouw kunnen kiezen. U kunt de platen namelijk tegelen, met bijvoorbeeld dezelfde tegels als die van de muur. Op deze manier wordt het één geheel én het ziet er ook nog eens chique uit.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verschillende soorten badombouwen

Er bestaan verschillende soorten materialen voor een badombouw. Vaak bestaat een ombouw uit bouwplaten die om het bad gemonteerd kunnen worden, ook wel bathboard genoemd. Deze platen kunnen vervolgens betegeld worden, met de door u gekozen tegels. Ook zijn er platen waar al een (tegel)patroon op zit. U kunt ook kiezen voor panelen van acryl of zelfs een stalen frame waar het bad als het ware in hangt. Op deze manier is het bad nog wel goed zichtbaar.

Badombouw installeren

Als u zelf niet weet hoe u een badombouw kunt monteren, dan adviseren wij ten alle tijden om een installateur in te schakelen. Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantendienst via 078 - 480 555 wij helpen u graag!

Bezig met laden...