Hoekbaden

De ideale manier om te ontspannen is voor veel mensen door middel van een lekker warm bad. Helaas heeft niet iedereen genoeg ruimte voor een bad. Een ideale oplossing hiervoor zou een hoekbad kunnen zijn. Een hoekbad is niet alleen geschikt voor kleinere ruimtes maar ook als u de badkamer gewoon op een andere manier wil inrichten. Wenst u meer advies over (hoek)baden, bekijk dan ook eens onze advies over baden pagina.

1 product

sort-descending
Foto-tabel
Geberit Renova hoekbad rechts 150x100 cm, afvoer links, wit
OP = OP
  • Met handgrepen : Nee
  • Badpanelen optioneel : Nee
  • Met badpanelen : Nee
Speciale prijs € 417,03 Normale prijs € 556,79

Verschillende soorten hoekbaden

Er zijn verschillende soorten hoekbaden, om te bepalen welke u aan zou willen aanschaffen is het allereerst belangrijk om te kijken naar hoeveel ruimte u heeft. Als er weinig ruimte is, is het namelijk beter om voor een klein hoekbad kiezen. Wij hebben namelijk verschillende maten hoekbaden zoals 140x140 cm, 150x150 cm of 135x135 cm. Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen voor een kwartrond, ovaal, vierkant of vijfhoekig hoekbad. Maar het is ook mogelijk om voor een vrijstaand hoekbad te kiezen, zo kunt u ruimte besparen door de vorm maar het bad kan nog wel een stukje van de wand af geplaatst worden voor een ander effect. Denk hier goed over na, want de variant die u kiest bepaald uiteindelijk de stijl van uw badkamer.

Een hoekbad kopen?

Als u van plan bent om een hoekbad te kopen, heeft u vaak meer nodig dan alleen het bad. In veel gevallen zijn bijvoorbeeld de badafvoer, badkraan en badpoten namelijk niet inclusief. Het is dus belangrijk om van te voren goed vast te stellen wat u allemaal nodig heeft om het bad te installeren. We hebben u al geholpen op de pagina van het bad dat u gaat kiezen. Daar staat een kopje met 'Maak uw bestelling compleet.' Als u dit lijstje volgt, heeft u uiteindelijk alles wat u nodig heeft!

Naast de toebehoren die echt nodig zijn, zijn er natuurlijk ook leuke accessoires die het bad én de badkamer helemaal compleet kunnen maken. Zoals bijvoorbeeld een leuke badmat maar ook een wasmand of zelfs een badkamer proof soundbox!

Advies nodig?

Komt u er niet uit of heeft u advies nodig, dan kunt u altijd langs gaan in één van onze winkels voor persoonlijk advies. Per bad staat ook aangegeven of deze in één van onze winkels te zien is, dus dan kunt u het bad meteen in het echt bekijken!

U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met onze experts van de klantendienst via 078 - 480 555 . Wij helpen uw graag verder!

Bezig met laden...