Klokthermostaten

Een klokthermostaat is een programmeerbare thermostaat. Dit maakt het mogelijk om de temperatuur van tevoren voor meerdere periodes per dag in te stellen, bijvoorbeeld een lagere temperatuur wanneer iedereen op bed ligt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Klokthermostaten

Met een klokthermostaat kunt u de temperatuur regelen middels een programmering. Dit heeft als voordeel dat u de verwarming niet meer handmatig aan of uit hoeft te zetten. U kunt programmeren (instellen) welke temperatuur de klokthermostaat op welk moment aan de cv-ketel door zou moeten geven. Zo is het bijvoorbeeld 's ochtends al aangenaam en schakelt de klokthermostaat de cv-ketel bijvoorbeeld automatisch uit voor het slapengaan. De meeste klokthermostaten zijn zelflerend, waardoor dit proces steeds beter gaat werken.

Merken klokthermostaten

Bij Badkamerwinkel.be hebben we klokthermostaten van verschillende merken in het assortiment. Zo vindt u op onze website klokthermostaten van bekende merken als Vaillant, Honeywell, Remeha en Nefit.

Kleuren klokthermostaten

Naast het standaard wit, zijn klokthermostaten ook in andere kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u naast wit ook kiezen voor een crème-kleurige of zwarte klokthermostaat.

Advies nodig?

Heeft u een specifieke vraag of wilt u graag advies over klokthermostaten? Dan kunt u contact opnemen met onze klantendienst of kom langs in één van onze winkels in Nederland. Zij helpen u graag verder!

Bezig met laden...