Sub

Zoekt u sanitair van Sub? Wij hebben een ruim assortiment producten van Sub. Van vloer- en wandtegels tot aan badkamermeubels, baden en toiletten. Sub staat garant voor hoogwaardige kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Een mooie kwalitatieve badkamer hoeft niet duur te zijn!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sub Sanitair

Een Sub badkamer? Dat kan! In het assortiment van Sub vindt u namelijk alle benodigde artikelen om een prachtige badkamer te realiseren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een betaalbare badkamer met een goede basis tegels, een mooi meubel, strak toilet, heerlijke regendouche en een Sub vrijstaand bad?

Sub heeft vele series om uit te kiezen. Populaire series zijn Sub 016 met bijvoorbeeld gekleurde afvoerpluggen, Sub 195 met prachtige douche-artikelen en Sub 202 met diverse kranen.

Sub Badkamermeubels

Naast sanitair hebben we ook badkamermeubels van Sub in ons assortiment: van wastafelonderkasten tot wastafelbladen, toiletmeubels, badkamernissen en andere meubel accessoires. Een uitgebreid assortiment waarmee u zelf uw ideale badkamer samen kunt stellen. Koopt u liever gelijk een complete set inclusief wastafel en eventueel een spiegel(kast)? Kijk dan eens naar de Sub Online badmeubelsets.

Sub Tegels

Sub tegels zijn er in allerlei soorten. Kies uit diverse maten en kleuren vloertegels, wandtegels en mozaiek tegels.

Het assortiment van Sub beschikt over alle soorten sanitair, voor een prachtige en kwalitatief goede badkamer en/of toiletruimte. Sub heeft een ruim assortiment dat varieert van vloer- en wandtegels tot aan badkamermeubels, baden en toiletten.

Sub kenmerkt zich door de allernieuwste technieken, vormgeving en ergonomische oplossingen en staat altijd garant voor hoogwaardige kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Sub staat voor goede kwaliteit: alleen de beste producten behoren tot het Sub-assortiment. Alle stappen in het productieproces worden nauwkeurig gevolgd en de producten worden na fabricage direct getest en verbeterd.

Door de manier van productie, de kwaliteitsbeoordeling en de rechtstreekse contacten met de leveranciers gaat de kwaliteit van een Sub-product nooit ten koste van de prijs of andersom! Sub levert alleen sanitair van topkwaliteit!

Bezig met laden...