Vrijstaande badkraan

Bij een luxe vrijstaand bad past alleen een bijpassende vrijstaande badkraan. Deze combinatie zorgt naast een luxe uitstraling ook een voor een extra gevoel van ruimte in de badkamer. Deze kranen zijn er in verschillende ontwerpen: van klassiek tot zeer modern. Voor elke badkamer wat wils!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vrijstaande badkraan

Een vrijstaande badkraan is een badkraan die los bij het ligbad geplaatst wordt. Daarom is een dergelijke badkraan ideaal bij een vrijstaand bad. Deze combinatie zorgt naast een luxe uitstraling ook een voor een extra gevoel van ruimte in de badkamer.

Plaatsingsvrijheid

Doordat de vrijstaande badkraan op elke plek naast het bad geplaatst kan worden, is de vrijheid om de badkamer naar eigen inzicht in te richten erg groot. Of de vrijstaande badkraan nu aan de korte of juist aan de lange zijde van het bad geplaatst wordt, die keuze is vrij!

Design vrijstaande badkraan

Vrijstaande badkranen zijn er in allerlei vormen, maten en designs. Een combinatie van een vrijstaand ligbad en een bijpassende vrijstaande badkraan is niet alleen een hit in een badkamer met een klassiek design, maar kan ook zeker in een modern uitgevoerde badkamer een plekje vinden.

Soorten vrijstaande badkraan

Zoals bij alle kranen zijn ook de vrijstaande badkranen voorzien van alle moderne technieken. Zo is er de keuze tussen een traditionele mengkraan met twee bedieningsknoppen of een thermostaatkraan, waarmee de temperatuur met één knop ingesteld kan worden.

Merken vrijstaande badkranen

Vrijstaande badkranen zijn er van verschillende merken. U heeft de keuze uit een flinke lijst merken badkranen. Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaande badkraan van GROHE, Hotbath, Hansgrohe, Wiesbaden of een van de andere vele merken.


Bezig met laden...