CW4-ketels

Met de CW4-ketels van Badkamerwinkel.nl geniet je van een optimale warmte en comfort in je badkamer. Deze ketels zijn speciaal ontworpen om snel en efficiënt warm water te leveren, wat resulteert in een aangename en ontspannende douche-ervaring.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

CW4-ketels bij badkamerwinkel.nl

Onze CW4-ketels hebben een hoog rendement en zijn energiezuinig, waardoor je geld bespaart op je energierekening. Dankzij het compacte ontwerp van de ketels nemen ze weinig ruimte in beslag, waardoor je meer ruimte hebt voor andere dingen in je badkamer.

CW4 CV-ketel

De CV-ketels zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Je kunt de temperatuur eenvoudig regelen met behulp van het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel. Bovendien zijn de ketels duurzaam en gaan ze lang mee, waardoor je er jarenlang van kunt genieten.

Wat is een CW4-ketel?

Een CW4 CV-ketel is een type verwarmingsketel dat geschikt is voor een gemiddeld tot groot huishouden met een normale warmwaterbehoefte. "CW" staat voor Comfort Warmwater en de "4" geeft aan dat de ketel een gemiddeld warmwatercomfort levert. Dit betekent dat de CV-ketel voldoende warm water kan leveren voor een douche of bad en tegelijkertijd bijvoorbeeld de keukenkraan kan voorzien van warm water. Een CW4 ketel heeft een vermogen van ongeveer 20 kW en kan daarmee een gemiddelde woning verwarmen en voorzien van warm water.

Bezig met laden...