Kamerthermostaten

Een kamerthermostaat is een eenvoudige thermostaat waarbij u de temperatuur zelf handmatig in kunt stellen. Bij Badkamerwinkel.be vindt u zowel aan/uit als modulerende kamerthermostaten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

kamerthermostaten

Met een kamerthermostaat kunt u de temperatuur op een eenvoudige manier regelen. De gewenste temperatuur is handmatig in te stellen. Er zijn twee types kamerthermostaten, de aan/uit variant en de modulerende variant.

Aan/uit kamerthermostaten

Een aan/uit kamerthermostaat kan de cv-ketel, zoals de naam al aangeeft, alleen aan en uitschakelen. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt zorgt de thermostaat ervoor dat de cv-ketel uitgaat. Wanneer de temperatuur onder de gewenste temperatuur komt, schakelt de thermostaat de cv-ketel juist in.

Modulerende kamerthermostaten

Een modulerende kamerthermostaat kan iets meer signalen naar de cv-ketel sturen dan alleen 'schakel in' of 'schakel uit'. Zo berekent een modulerende thermostaat welke watertemperatuur nodig is om te verwarmen, waardoor een gelijkmatige verwarming wordt gerealiseerd. Door deze techniek waarbij het systeem het huis met de laagst mogelijke temperatuur verwarmt, zal de cv-ketel niet onnodig vaak in en uit hoeven te schakelen, waardoor u energie bespaart.

Merken kamerthermostaten

Bij Badkamerwinkel.be hebben we kamerthermostaten van verschillende merken in het assortiment. Zo vindt u op onze website kamerthermostaten van bekende merken als Honeywell, Danfoss en Nefit.

Kleuren kamerthermostaten

Naast het standaard wit, zijn kamerthermostaten ook in andere kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u naast wit ook kiezen voor een crème-kleurige of zwarte kamerthermostaat.

Advies nodig?

Heeft u een specifieke vraag of wilt u graag advies over kamerthermostaten? Dan kunt u contact opnemen met onze klantendienst of kom langs in één van onze winkels in Nederland. Zij helpen u graag verder!

Bezig met laden...