Badmeubel kleurstalen

Heb je een bepaald meubel op het oog, maar weet je nog niet precies welke kleur het gaat worden? Kijk dan eens tussen onze kleurstalen. Voor een klein bedrag bestel je gemakkelijk stalen van de kleuren die je op het oog hebt. Zo kun je in het echt ervaren hoe de kleur eruitziet, ook met verschillende lichtinvallen én in de gewenste ruimte.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het voordeel van kleurstalen

Twijfel je nog tussen twee of drie kleuren voor je wastafelonderkast en kom je er maar niet uit? Met onze kleurstalen kun je ze van dichtbij bekijken, bij je kranen en tegels houden, en in verschillende lichtomstandigheden bekijken. Zo krijg je een beter idee van de kleur en de afwerking, én welke kleur het beste in jouw badkamer past.

Kleurstalen bestellen/aanvragen

Op onze site bestel je gemakkelijk de gewenste kleurstalen. Elke klant mag tot wel drie kleurstalen bestellen. Houd er rekening mee dat je de kleurstalen niet kunt retourneren.

Soorten kleurstalen

Voor een badkamermeubel zijn er veel opties qua materiaal en kleur. Het bestellen van een kleurstaal kan je helpen om de keuze te maken. De kleurstalen zijn er in verschillende materialen/afwerkingen. Zo kun je kiezen uit dekor, gelakt, fineer of massief eiken. Daarnaast kun je uit heel veel verschillende kleurstellingen kiezen. Ga je voor mat beton groen of voor koper eiken? De keuze is aan jou!

Meer informatie

Kom je er toch niet helemaal uit? Je kunt altijd een vraag stellen aan onze klantenservice. Zij helpen je graag!

Bezig met laden...