Zitbaden

Houdt u er van om in bad te gaan, maar past een bad niet in uw badkamer? Dan is een zitbad misschien een goede oplossing! Een zitbad is een stuk kleiner in vergelijking met een ligbad en neemt daardoor veel minder ruimte in beslag. Ideaal dus als u weinig ruimte heeft, maar toch graag wil genieten van een warm bad!

1 product

sort-descending
Foto-tabel
  • Vorm : Rechthoekig
  • Met poten : Nee
  • Met handgrepen : Nee
Speciale prijs € 307,63 Normale prijs € 537,92

Ervaar het gemak van een zitbad

Met een zitbad bespaart u niet alleen ruimte, maar het kan ook een stuk makkelijker zijn voor oudere mensen of mensen die minder valide zijn. Doordat u in het bad zit in plaats van ligt, kost opstaan een stuk minder moeite. Ook is een zitbad smaller dan een ligbad, waardoor u zich makkelijker vast kunt houden aan de randen. Ook met kleine kinderen is het ideaal om toch het gemak van een bad te hebben.

Verschillende merken zitbaden

Bij Badkamerwinkel.be vindt u zitbaden van verschillende merken zoals Wisa en ons eigen merk Sub. Deze baden zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen van 105 x 65 cm tot 140 x 70 cm. Welk bad geschikt is, is afhankelijk van de ruimte die u heeft en voor wie het bad bestemd is. Voor kinderen kan het kleine bad, ook wel het Marinella zitbad genoemd, al voldoende ruimte bieden om te kunnen ontspannen. Kortom, genoeg keus. Op deze manier geniet u ook in een kleine badkamer van een heerlijk moment voor uzelf!

Zitbad kopen?

Bij het kopen van een zitbad is het belangrijk om te bekijken welke artikelen er al inbegrepen zijn en welke u er zelf nog bij moet bestellen. Rechtsonder het artikel staat vaak een kopje met 'maak uw bestelling compleet', hier wordt aangegeven wat u nog nodig heeft of eventueel nog als extra bij kunt bestellen. Zoals bijvoorbeeld de afvoer, aansluiting of badpoten? Komt u er niet uit of zou u wat extra advies willen? Neem dan gerust contact op met onze klantendienst 078 - 480 555 , wij helpen u graag verder!

Bezig met laden...