Visgraat tegels

De visgraattrend wordt naast in de woonkamer, nu ook steeds populairder in de badkamer. De visgraattegels zorgen namelijk voor een warme en huiselijke sfeer in je badkamer. Het is een originele manier om met een eenvoudige tegel een authentieke sfeer te creëren in de badkamer.

6 producten

sort-descending
Foto-tabel
€ 60,85 per m2
€ 60,85 per m2
€ 43,85 per m2
€ 43,85 per m2
€ 43,85 per m2
€ 60,85 per m2

Visgraat vloer

Bij een visgraat vloer denk je waarschijnlijk meteen aan een houten visgraat vloer in de woonkamer. Vaak worden in de woonkamers inderdaad houtlook tegels gebruikt. Dit geeft een warm en huiselijk gevoel. Ook in de badkamer kun je natuurlijk kiezen voor houtlook tegels. Maar voor de badkamer zijn er nog meer opties. Bijvoorbeeld antraciet kleurige tegels of witte tegels. Zo kun je wel mee genieten van de visgraattrend, maar als hout niet in je badkamer past gewoon voor een andere kleur gaan. De meeste visgraattegels zijn keramische tegels. Het voordeel hiervan is dat deze gemakkelijk schoon te maken zijn en weinig onderhoud hebben.

Een visgraat wand in de badkamer

Visgraat tegels zien we in de badkamer niet alleen terug op de vloer maar ook op de wand. Vaak is dan een hele wand of een gedeelte van de wand volledig betegeld met visgraattegels. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen het douchegedeelte met visgraattegels te betegelen. Op deze manier creëer je een contrast tussen de douche en de rest van je badkamer. Bij ons kun je verschillende soorten tegels vinden in verschillende kleuren.

Advies nodig?

Ben je er nog niet helemaal uit welke tegels het beste in jouw badkamer passen? Kom dan gerust een langs in één van onze winkels, om onze showrooms te bekijken en je te laten adviseren. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze adviseurs van de klantenservice via 078 - 480 555 . Wij helpen je graag!

Bezig met laden...