Mozaiek tegels

Met mozaiek geeft u uw badkamer een unieke uitstraling. De opties zijn enorm, want met de vele kleuren en patronen kunnen zowel subtiele accenten als echte statement muren worden gemaakt. Kies uit glanzend mozaiek, kiezelpatronen, natuurtinten en nog veel meer!

 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mozaïek tegels

Mozaïek geeft een mooi en stijlvol effect aan uw badkamer. Zo kunt u op verschillende plaatsen accenten aanbrengen in uw badkamer: op de vloer van de badkamer, achter het wastafelmeubel, in een nisje of op de wand. De mogelijkheden zijn enorm! Zeker door de ruime keuze aan kleuren, materialen en patronen! Ieder mozaïekje is net even anders en zorgt daarmee voor een andere uitstraling. Laat uw creativiteit op de vrije loop en creëer prachtige en unieke badkamerwanden. Voor inspiratie kunt u onze blog over mozaïek tegels lezen.

Kleuren mozaïek tegels

Sommige mozaïek tegels hebben één enkele kleur, andere hebben een combinatie van verschillende tinten van één kleur of juist een mix van meerdere kleuren. Eén ding dat zeker is, is dat mozaïek tegels er in enorm veel verschillende kleuren zijn. Zo is er de populaire kleur grijs of antraciet, waar ook mozaïek met een steenlook in voorkomt. Witte mozaïek tegels zijn er ook of juist het tegenovergestelde: zwarte mozaïek tegels. Wilt u een luxe gevoel creëeren in uw badkamer? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor mozaïek tegels met zilver of goud.

Bent u van de meer uitgesproken en misschien wel fellere kleuren? Dan is een rode mozaiek tegel misschien wel wat voor u. Of een variant met blauwe of groene tinten. Kijk in de filter aan de linkerkant voor alle beschikbare kleuren. Het zijn er een hoop, dus keuze genoeg!

Soorten mozaïek

De mozaïek tegels zijn in verschillende soorten materialen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld vierkante tegels zoals de Mosa XXS tegelmat, maar ook hele stroken zoals de Bisazza Sfumature module of steenstrips die precies in elkaar vallen. De mozaïek tegels worden bijna altijd geleverd op gaas, zodat het gemakkelijker is om de tegels in één keer aan te brengen op de muur.

Advies nodig?

Komt u er online niet uit? Geen probleem! Neem gewoonweg contact op met onze klantendienst, zij helpen u graag verder.

Bezig met laden...