Uitstortgootsteen

Een uitstortgootsteen wordt ook wel een gootsteenbak of spoelbak genoemd. Uitstortgootstenen worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld op te hangen in de bijkeuken, schuur of garage. Bij Badkamerwinkel.be heeft u keuze uit verschillende soorten en afmetingen, zodat u gemakkelijk kunt bepalen welk product het beste aan uw wensen voldoet.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De uitstortgootsteen dient voornamelijk voor het wegspoelen van afvalwater. Zo hoeft de normale wastafel na het schoonmaken niet gebruikt te worden, en kunt u het vieze (schoonmaak)water in de spoelbak legen. Wij hebben uitstortgootstenen van plaatstaal en van keramiek. De plaatstaal variant wordt vaak in de horeca gebruikt en is nog makkelijker schoon te maken.

Met of zonder emmerrooster?

Het is mogelijk om een uitstortgootsteen te kopen waar een emmerrooster bij zit. Dit plateau is bedoeld om de emmer op te zetten. Op deze manier is het niet nodig om de vieze gieter of emmer in de wasbak te zetten.

Mocht er bij uw gewenste uitstortgootsteen geen emmerrooster bij zitten, dan kunt u er bij ons ook een los emmerrooster bij bestellen. Let tijdens het bestellen goed op of deze er al automatisch bij zit of niet. Mocht deze er niet bij zitten dan staat deze vaak bij het kopje 'maak uw bestelling compleet'. Hier zijn in sommige gevallen ook nog eventuele andere bendodigdheden te vinden.

Merken

Bij Badkamerwinkel.nl kunt u kiezen uit verschillende merken uitstortgootstenen. Denk onder ander aan Villeroy & Boch, Sphinx en Franke. Naar welk merk uw voorkeur uit gaat, ligt voornamelijk aan persoonlijke smaak of voorkeur. Deze merken produceren allemaal kwalitatief goede spoelbakken.

Kom langs bij één van onze winkels!

Komt u er online niet uit? Geen probleem! Kom langs in één van onze winkels of neem contact op met de klantendienst. Wij helpen u graag!

Bezig met laden...