Ga naar hoofdinhoud
0

Novellini Iris Comby kunststof bad acryl links m deur en m 2 panelen 180x75/85x62 cm m frame wit IRI218085CSA2

  • Kleur : Wit
  • Vrijstaand : Nee
  • Materiaal : Acryl
  • Vorm : Rechthoekig
  • Afmeting: 1800 mm
€ 3.938,55 € 2.267,89
Vergelijken

Voordelen van een instapbad

Het grootste voordeel van een instap ligbad is het deurtje wat u open en dicht kunt doen, waardoor u een lage instap creëert. Het deurtje is waterdicht, dus u hoeft niet bang te zijn dat uw badkamer vol stroomt. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u het bad pas laat vollopen als het deurtje dicht is ;) Doordat het deurtje naar binnen opent heeft u geen extra ruimte nodig langs het bad. Voor extra veiligheid kunt u ook badgrepen monteren zodat u makkelijker op kunt staan uit het bad. Ook bevatten onze instap ligbaden een rugpaneel, dit paneel zorgt voor extra ondersteuning én comfort.

Douchen in een instapbad

Een ander voordeel van een ligbad met instapdeur, is dat het makkelijker is met douchen. Als u er voor kiest om een douche in het bad te plaatsen, kunt u vanwege het deurtje gemakkelijk instappen. U kunt het deurtje zelfs open laten staan als u doucht omdat het water wegloopt via het putje. Zo creëert u toch de ruimte en het gevoel van een inloopdouche. Het is wel verstandig om een douchegordijn op te hangen of een badwand te monteren, zodat het water niet alle kanten op spettert.

Advies nodig?

Bent u van plan om een instapbad te kopen, maar heeft u toch nog wat advies nodig? Kom dan gerust langs in één van onze winkels in Nederland en laat u adviseren door onze experts. Of neem contact op met onze klantendienst via +3178480555, wij helpen u graag verder!