Sunshowers

Zou jij de zon altijd wel op jouw huid willen voelen? Met een Sunshower kun je van dit gevoel genieten terwijl je onder de douche staat. Een Sunshower geeft ontspanning, maar heeft daarnaast ook gezondheidsvoordelen, bijvoorbeeld pijnverlichting. Ben je op zoek naar een Sunshower? Bij Badkamerwinkel.be kun je kiezen uit het hele assortiment.

2 producten

sort-descending
Foto-tabel
  • Inklapbaar : Nee
  • Vermogen : 1500 W
  • Verstelbare hoogte : Nee
€ 1.910,99
  • Inklapbaar : Nee
  • Vermogen : 1500 W
  • Verstelbare hoogte : Nee
€ 2.693,56

Sunshower

Een sunshower geeft je het gevoel dat je in de zon staat, maar dan onder de douche! Dit komt door de infrarood- en/of UV-lampen die in het systeem zitten. Het infrarood licht zorgt voor een therapeutische werking, waardoor het immuunsysteem verbetert en de spieren ontspannen. De UV lampen zorgen voor een gezonde teint en verantwoorde egale bruining en een optimaal vitamine D niveau. Een sunshower biedt naast ontspanning dus ook vele gezondheidsvoordelen. En dat in jouw eigen douche! Sunshowers zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

Verschillende soorten sunshowers

Er zijn zes uitvoeringen Sunshowers en deze zijn ook nog eens verkrijgbaar in het wit, grijs en in het zwart. Elke Sunshower douche heeft zo zijn eigen voordelen. Zo geven sommige uitvoeringen alleen infrarood licht en hebben andere uitvoeringen ook nog een ultraviolet functie. Verder kun je kiezen uit modellen die het hele lichaam of een gedeelte ervan verzorgen. Modellen voor het hele lichaam zijn Deluxe, Combi, Solo en Pure XL. Pure is een model speciaal ontwikkeld voor de onderrug.

De meeste modellen zijn om in te bouwen, maar ook opbouw is mogelijk. Handig wanneer je bijvoorbeeld niet genoeg ruimte in de muur hebt of niet wilt verbouwen. De Solo (alleen infrarood) of de Combi zijn dan geschikt (infrarood én ultraviolet) en kunnen zelfs in een hoek van de badkamer worden geplaatst. We zitten midden in de koude wintermaanden en het duurt nog wel even voordat we weer kunnen genieten van een lekker lente zonnetje. Aan dat wachten kan je nu een einde maken dankzij Sunshower.

Sunshower

Sunshower online bestellen

Met Sunshower haal je zelf de zon in huis. De Sunshower wordt ingebouwd in de douche en zorgt met de ingebouwde UV- en infraroodlampen voor een aangename warmte en de positieve effecten van (gedoseerd) zonlicht tijdens het douchen. Dankzij Sunshower kan je het hele jaar genieten van het positieve van de zon: je krijgt er een gezond zomers kleurtje van en een hele boel positieve energie. Maar het allergrootste voordeel van Sunshower is dat het ook nog eens heel gezond is.

Infrarood douche

Dankzij de infrarood functie van Sunshower hangt er altijd een zeer aangename warmte in de douche. Deze warmte is goed voor de spieren en wordt zelfs gebruikt voor pijnbestrijding bij reumatische klachten. Ook sporters maken veel gebruik van de infrarood. Infrarood stimuleert namelijk de bloedsomloop en heeft een helende werking op spieren en gewrichten. Dit voorkomt vervelende spierblessures.

Zonlicht

Ieder lichaam heeft behoefte aan de juiste hoeveelheid vitamine D. De juiste hoeveelheid vitamine D haal je uit een kwartier zonlicht per dag. In de zomer is dat kwartier natuurlijk geen probleem, maar in de winter is dat toch een stuk moeilijker. Voor je het weet heb je dan een tekort aan vitamine D te pakken. Met Sunshower kan je dit eenvoudig voorkomen. Met Sunshower voorzie je je lichaam elke dag van een gedoseerde hoeveelheid ‘zonlicht’. En de combinatie met het douchen maakt het makkelijk om dat kwartiertje per dag te pakken.

Het gebruik

Sunshower is gezonder dan de traditionele zonnehemel en bespaart ook nog eens veel tijd en ruimte. Tijdens het nemen van een douche kan je kiezen voor zonnen of voor de infraroodwarmte. Sunshower maakt gebruik van een ingebouwde timer, waardoor je een maximale bruiningstijd hebt van 10 minuten. Dit voorkomt dat het schadelijk wordt voor je lichaam en het zorgt voor een mooie bruine tint. De infraroodwarmte is erg lekker tijdens het afdrogen.

Sunshower schoonmaken

Om jouw sunshower mooi én werkend te houden, is het belangrijk om hem regelmatig schoon te maken. Wij hebben uitgebreid voor je beschreven hoe je dit doet. Je leest het terug in dit advies.

Sunshower kopen

Wil jij genieten van alle voordelen van een sunshower en er eentje aanschaffen? Dan ben je bij Badkamerwinkel.be aan het juiste adres, met keuze uit het complete sunshower assortiment. Twijfel je of een sunshower wat voor jou is? Als je nog vragen hebt, kun je terecht bij onze klantenservice of een bezoek brengen aan een van onze winkels. Onze adviseurs helpen je graag!

sauna douche sunshower
Bezig met laden...