Sunshowers

Zou jij de zon altijd wel op jouw huid willen voelen? Met een Sunshower kun je van dit gevoel genieten terwijl je onder de douche staat. Een Sunshower geeft ontspanning, maar heeft daarnaast ook gezondheidsvoordelen, bijvoorbeeld pijnverlichting. Ben je op zoek naar een Sunshower? Bij Badkamerwinkel.be kun je kiezen uit het hele assortiment.

2 producten

Sorteer op
Tonen als Foto-tabel Lijst
  • Kleur : Wit
  • Vermogen : 1500 W
  • Afmetingen : 200 mm x 1240 mm
€ 1.500,00
  • Kleur : Zwart
  • Vermogen : 1500 W
  • Afmetingen : 200 mm x 1240 mm
€ 2.135,00

Sunshower

Een sunshower geeft je het gevoel dat je in de zon staat, maar dan onder de douche! Dit komt door de infrarood- en/of UV-lampen die in het systeem zitten. Het infrarood licht zorgt voor een therapeutische werking, waardoor het immuunsysteem verbetert en de spieren ontspannen. De UV lampen zorgen voor een gezonde, verantwoorde egale bruining en een optimaal vitamine D niveau. Een sunshower biedt naast ontspanning dus ook vele gezondheidsvoordelen. En dat in jouw eigen douche!

Merken sunshowers

Sunshowers zijn er van verschillende merken. De bekendste hiervan heet, net als het product zelf, Sunshower. Het merk Sunshower heeft diverse maten en kleuren sunshowers. Een ander merk dat ook een sunshower verkoopt, is Xenz. Zij noemen het de Feel Good Shower.

Verschillende soorten sunshowers

Sunshower

Er zijn zes uitvoeringen Sunshowers en deze zijn ook nog eens verkrijgbaar in het wit, grijs en in het zwart. Elke Sunshower douche heeft zo zijn eigen voordelen.

Zo geven sommige uitvoeringen alleen infrarood licht en hebben andere uitvoeringen ook nog een ultraviolet functie. Verder kun je kiezen uit modellen die het hele lichaam of een gedeelte ervan verzorgen. Modellen voor het hele lichaam zijn Deluxe, Combi, Solo en Pure XL. Pure is een model speciaal ontwikkeld voor de onderrug.

De meeste modellen zijn om in te bouwen, maar ook opbouw is mogelijk. Handig wanneer je bijvoorbeeld niet genoeg ruimte in de muur hebt of niet wilt verbouwen. De Solo (alleen infrarood) of de Combi zijn dan geschikt (infrarood én ultraviolet) en kunnen zelfs in een hoek van de badkamer worden geplaatst.

Xenz

Ook de Xenz Feel Good Shower is verkrijgbaar in verschillende varianten. Xenz heeft twee types: met infraroodlampen (IR) en één met infrarood én UV lampen (UV en IR). Daarnaast kun je kiezen uit een shower die zich richt op het gehele lichaam (L), het halve lichaam (M) of alleen op de kuiten (S). Alle varianten zijn verkrijgbaar in de kleur wit en in de kleur zwart.

Sunshower schoonmaken

Om jouw sunshower mooi én werkend te houden, is het belangrijk om hem regelmatig schoon te maken. Wij hebben uitgebreid voor je beschreven hoe je dit doet. Je leest het terug in dit advies.

Sunshower kopen

Wil jij genieten van alle voordelen van een sunshower en er eentje aanschaffen? Dan ben je bij Badkamerwinkel.be aan het juiste adres, met keuze uit het complete sunshower assortiment.