Ga naar hoofdinhoud
0

Spiegels

Badkamerwinkel.be beschikt over een ruim assortiment aan spiegels. Alle A-merk spiegels in diverse uitvoeringen zoals make-up spiegels, spiegels met verlichting, spiegels met verwarming en nog veel meer. Heeft u toch meer advies nodig? Raadpleeg dan ons advies over spiegels of neem contact op met onze klantenservice.

Advies over spiegels | Make-up spiegels | Spiegels met verlichting

Spiegels

Als u een kijkje neemt op Badkamerwinkel.be, dan ziet u dat we een ruim assortiment aan spiegels hebben. Een spiegel is misschien wel de belangrijkste accessoire van de badkamer. Er zijn diverse soorten spiegels voor in de badkamer. Voor de vrouwen is een make-up spiegel erg belangrijk voor het opdoen van de make-up en voor de mannen is dit weer belangrijk zodat ze netjes en precies zichzelf kunnen scheren. Een spiegel is dus onmisbaar in de badkamer. Wat ook onmisbaar is, is verlichting. Probeer uzelf maar eens te scheren zonder licht of probeer maar eens make-up op te doen zonder licht. Dat is niet makkelijk. Daarom hebben we bij Badkamerwinkel.be ook spiegels met verlichting in ons assortiment. Vaak is de verlichting ingebouwd in de spiegel of spiegelkast. Bepaal dus voordat u een spiegel gaat aanschaffen welke eigenschappen de spiegel allemaal moet hebben. Loop daarom eens onze spiegelcategorie door, daar vindt u ons complete assortiment en ziet u wat er allemaal mogelijk is voor uw badkamer.

De verschillende soorten en maten

Het uitkiezen van een spiegel voor de badkamer is een uitdagende klus. Een spiegel geeft de badkamer namelijk een gezicht en dat gezicht moet kloppen bij de stijl die u wilt. Bij Badkamerwinkel.be vindt u daarom een groot aanbod aan de verschillende soorten en maten spiegels die geschikt zijn voor uw badkamer. Zo kunt u kiezen voor spiegels met of zonder verlichting, met of zonder een kast, een make-up spiegel of een simpele badkamerspiegel zonder poespas. Voor ieder wat wils.

Online uw spiegel uitkiezen

Bij Badkamerwinkel.be hebben we heel veel spiegels op voorraad, dit betekent dat als u vandaag besteld dat u de spiegel morgen al geleverd kan krijgen. U kunt dus snel en heel eenvoudig de volgende dag al de door u gewenste spiegel in huis hebben. De spiegel wordt dan ook nog eens netjes bij uw thuis afgeleverd.

Advies nodig?

Blijft u toch nog met een vraag zitten? Of wilt u nog iets meer uitleg over een bepaalde spiegel? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Spiegels

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste spiegel? Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste product. We staan voor u klaar!

Spiegelkasten

Wiesbaden Luxe spiegelkast met LED-verlichting 120x60 cm

  • Materiaal corpus : Aluminium
  • Aantal laden : 0
  • Aantal open vakken : 0
  • Aantal deuren rechtsdraaiend : 1
  • Afmeting: 1200 mm
€ 1.041,81 € 615,00