GROHE Tempesta 100 glijstangset inclusief zeepschaal 60 cm, chroom - 27600001

Je kunt hier zien in welke winkel dit product te bekijken is. Het product is niet op voorraad om meteen mee te nemen. Natuurlijk kunnen we je wel helpen om het online te bestellen.

Winkels Te bekijken
Badkamerwinkel.nl - Wateringen (Den Haag) 's-Gravenzandseweg 32, 2291 PE Wateringen (Den Haag), Nederland
Badkamerwinkel.nl - Nieuwegein Laagraven 5A, 3439 LG Nieuwegein, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Rotterdam Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam, Nederland
Badkamerwinkel.nl - Amsterdam Daniël Goedkoopstraat 23, 1096 BD Amsterdam, Nederland
  € 63,89
€ 115,05
Uw voordeel: 44%
Kies hier een andere kleur
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Bezorging op de door jouw gekozen dag
  • Minstens 2 jaar garantie op je product
  • Klanten beoordelen ons met een 8,7
  • 4 fysieke winkels

Specificaties

Kenmerken
Lengte glijstang 600 mm
Met slang Ja
Accentkleur
Wit
Met glij- en scharnierstuk Ja
Met douchekop Nee
Met lotiondispenser Nee
Met ringbakje Nee
Met sponshouder Nee
Met zeepschaal Ja
Hoekmontage Nee
Verdekte bevestiging Ja
Met bevestigingsmateriaal Ja
In hoogte verstelbare bevestigingspunten Nee
Lengte doucheslang 1750 mm
Met handdouche Ja
Met planchet Ja
Met hoofddouche Nee
Geschikt voor hoekmontage Nee
Kleur Chroom
Basiskleur Chroom
Type handdouche Rond model
Met kraan/mengkraan Nee

Productinformatie

Plus- en minpunten

  • plus-circle GROHE DreamSpray®: voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
  • plus-circle GROHE EcoJoy®: goed voor het milieu en de portemonnee
  • plus-circle In één koop klaar met deze complete set
  • plus-circle Inner WaterGuide voor een langere levensduur

Beschrijving

De GROHE Tempesta douchestangset is ontworpen om lang mee te gaan en heeft een elegant ontwerp dat past bij elke moderne badkamer. Stijl en prestaties waarop je kunt vertrouwen! De douheset bestaat uit een handdouche met relexaflex doucheslang en glijstang inclusief de GROHE EasyReach tray om zeep en shampoo op te bergen. Alles wat nodig is voor een perfecte douche-ervaring! De set heeft veel geavanceerde GROHE technologieen. De handdouche is voorzien van 3 straalsoorten: de rustgevende GROHE Rain Spray, de superluchtige GROHE Rain O2 of de krachtige en revitaliserende GROHE Massage Spray. Het glij-element maakt het aanpassen van de hoogte en hoek van de handdouche eenvoudig. De GROHE EcoJoy beperkt het waterverbruik tot 9.5 l/min maar garandeert een heerlijke douche-ervaring en de GROHE DreamSpray zorgt ervoor dat de stroom van elk sproeigaatje gelijk is ongeacht welke douchestraal er is geselecteerd. De siliconen SpeedClean sproeigaatjes zijn makkelijk vrij te houden van vuil en kalk en de ShockProof siliconen ring voorkomt schade als de handdouche per ongeluk uit de handen valt! De meerlaagse coating van krasbestendig GROHE StarLight chroom blijft jarenlang glanzen en de InnerWater Guide voorkomt dat het oppervlak van de douche heet wordt en beschermt zowel je huid als de chromen afwerking. De GROHE Tempesta glijstangset is een gemakkelijke, milieuvriendelijke en elegante manier om de badkamer te upgraden!

GROHE Tempesta is gemaakt om de nieuwste moderne badkamers te verfraaien en als aanvulling op een brede collectie GROHE kranen. Dit douchesysteem combineert de prestaties van GROHE DreamSpray-technologie met een stijlvol uiterlijk en praktische functies. Het heeft een anti-shock siliconen ring, die zich om de sproeiplaat van de handdouche wikkelt en dit voorkomt schade aan de douchebak of het bad als de handdouche douche valt. Het ontwerp van dit douchesysteem is een ideale keuze voor gezinnen met jonge kinderen.

GROHE DreamSpray: voor een volle douchestraal en een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes

Met de GROHE DreamSpray technologie wordt je dagelijkse douchebeurt een Spa-beleving. Deze techniek zorgt altijd voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes. Bij alle straalsoorten en bij welke handdouche je ook kiest.

GROHE EcoJoy voor een milieuvriendelijke douche

GROHE EcoJoy biedt alle comfort die je van een GROHE douche zou verwachten, terwijl je tot wel 40% op je waterverbruik bespaart. Deze waterbesparende technologie heeft niet alleen een positieve impact op het milieu, maar ook op je portemonnee.

De praktische GROHE EasyReach tray voor shampoo en douchegel

De GROHE EasyReach tray is optioneel en past op de koppelingen van de bad- en douchethermostaat. Zo krijg je ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld shampoo en douchschuim. En omdat de tray in een handomdraai verwijderd- en terug geplaatst kan worden is schoonmaken een fluitje van een cent.

Rain straal: fijne druppels geven het effect van een regenbui en verkwikken je lichaam

Als je kiest voor de Rain straal-stand verwen je jezelf met het effect van een warme regenbui. De straaltjes stromen zacht en gelijkmatig over je huid en geven je het gevoel van een warme zomerregen. Dat is genieten!

GROHE Rain O2 straal luxe douchegenot voor lichaam en geest

Je ervaart een uiterst luxe gevoel als je doucht onder de GROHE Rain O2 straal. Er is een beetje lucht aan het water toegevoegd waardoor het water zachter en luchtiger aanvoelt en je extra laat genieten van je douche.

Massage straal: pulserende stralen masseren en ontspannen de huid

Selecteer de Massage straal-stand van je douchekop om pulserende waterstralen je hoofd, nek en schouders zachtjes te masseren. Voor een verkwikkende ochtendmassage of om in de avond de stress van de dag af te spoelen.

ShockProof: de beschermrand die beschadiging voorkomt

GROHE handdouches zijn mooi maar bovenal praktisch. Zoals ShockProof, een siliconen ring die beschadiging voorkomt voor als de handdouche plots uit je handen valt.

Afmetingen:
Lengte glijstang: 620 mm
Lengte doucheslang: 1750 mm
Diameter douchekop: 100 mm
Afstand vanaf muur: 81 mm

Product reviews

Schrijf een review
U plaatst een review over: GROHE Tempesta 100 glijstangset inclusief zeepschaal 60 cm, chroom
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Informatie

Art.nr fabrikant 27600001
Art.nr Badkamerwinkel.be 90000041472
EAN 4005176451775
Merk GROHE
Serie Tempesta
Categorie Glijstangsets

Bijlagen

Productinformatie
document-download PDF - 676kB
GROHE

Logo van het merk GROHE

Over het merk GROHE: GROHE is 's werelds grootste merkfabrikant van kranen met een zeer breed assortiment kranen in alle soorten & maten zoals wastafelkranen, keukenkranen, regendouches en complete series zoals de GROHE 2000. Alle GROHE kranen zijn ontwikkeld op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Bekijk alle producten van het merk GROHE.

Garanties GROHE: 2, 5 en 10 jaar garantie bij GROHE afhankelijk per product. Lees meer over de garantie van GROHE. Bij klachten of problemen bij een GROHE product, kunt u hier een service verzoek indienen.

Contactgegevens GROHE: Metaalstraat 2 - 2718 SW Zoetermeer - 088 - 0030700 - www.grohe.nl

Bezig met laden...