Lengte 161 tot 170 centimeter

Op zoek naar de perfecte lengte? Ontdek onze collectie van 161 tot 170 centimeter! Of je nu op zoek bent naar kleding, meubels of andere producten, wij hebben alles wat je nodig hebt in de juiste maat. Met onze uitgebreide selectie en hoogwaardige kwaliteit ben je verzekerd van een perfecte pasvorm en comfort. Begin vandaag nog met shoppen en vind jouw ideale lengte!

Producten 23-25 van 25

sort-descending
Foto-tabel
  • Uitvoering : Ligbad
  • Kleur : Mat wit
  • Vorm : Rond
Speciale prijs € 978,04 Normale prijs € 1.148,29
  • Uitvoering : Ligbad
  • Kleur : Wit
  • Hoekbad : Nee
€ 2.049,00
  • Vorm : Ovaal
  • Geïntegreerde armsteunen : Nee
  • Met handgrepen : Nee
€ 7.049,46

Lengte 161 tot 170 centimeter

Ben je op zoek naar kleding die perfect past bij jouw lengte van 161 tot 170 centimeter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan kledingstukken die speciaal zijn ontworpen voor mensen met deze lengte. Of je nu op zoek bent naar broeken, jurken, shirts of jassen, wij hebben voor ieder wat wils.

Perfecte pasvorm

Wij begrijpen dat het vinden van kleding die goed past bij jouw lengte een uitdaging kan zijn. Daarom hebben wij speciale aandacht besteed aan de pasvorm van onze kledingstukken. Onze broeken hebben bijvoorbeeld de juiste lengte en vallen mooi op de enkels. Daarnaast zijn onze jurken en shirts zo ontworpen dat ze perfect aansluiten bij jouw lengte, waardoor je er altijd stijlvol uitziet.

Diverse stijlen en kleuren

Bij ons vind je niet alleen kleding die goed past bij jouw lengte, maar ook kleding in diverse stijlen en kleuren. Of je nu houdt van een casual look, een zakelijke uitstraling of juist een trendy outfit, wij hebben voor ieder wat wils. Daarnaast bieden wij een breed scala aan kleuren, zodat je altijd een kledingstuk kunt vinden dat past bij jouw persoonlijke stijl.

Merken

Wij werken samen met verschillende merken die gespecialiseerd zijn in kleding voor mensen met een lengte van 161 tot 170 centimeter. Denk hierbij aan bekende merken zoals XYZ en ABC. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en vakmanschap, waardoor je verzekerd bent van kledingstukken die lang meegaan en er altijd goed uitzien.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe broek, jurk, shirt of jas, bij ons vind je kleding die perfect past bij jouw lengte van 161 tot 170 centimeter. Bekijk ons assortiment en vind jouw nieuwe favoriete kledingstukken!

Bezig met laden...