Sphinx toiletbril

Op zoek naar een nieuwe toiletbril voor jouw Sphinx toilet? Ontdek ons ruime assortiment Sphinx toiletbrillen die perfect passen op jouw toilet. Kies uit verschillende stijlen, kleuren en materialen om de uitstraling van jouw badkamer compleet te maken. Onze toiletbrillen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden optimaal comfort. Maak jouw Sphinx toilet helemaal af met een nieuwe toiletbril van topkwaliteit.

1 product

sort-descending
Foto-tabel
  • Met deksel : Ja
  • Onderbroken zittingring (non contact) : Nee
  • Afneembaar voor reiniging : Nee
Speciale prijs € 155,33 Normale prijs € 246,44

Stijlvolle en duurzame Sphinx toiletbrillen

Maak je badkamer compleet met een hoogwaardige toiletbril van Sphinx. Deze stijlvolle en duurzame toiletbrillen zijn de perfecte aanvulling op je Sphinx toilet. Met een ruime keuze aan designs, materialen en kleuren vind je altijd een toiletbril die past bij jouw persoonlijke smaak en interieur.

Hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik

De Sphinx toiletbrillen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals duroplast en thermoplast. Deze materialen zijn niet alleen duurzaam en stevig, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Hierdoor blijft je toiletbril er jarenlang als nieuw uitzien. Daarnaast zijn de toiletbrillen voorzien van een speciale antibacteriële coating, waardoor ze hygiënisch en veilig in gebruik zijn.

Perfecte pasvorm en comfortabel zitcomfort

De Sphinx toiletbrillen zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een perfecte pasvorm op je Sphinx toilet. Dankzij de verstelbare scharnieren kun je de toiletbril eenvoudig aanpassen aan de vorm en grootte van je toilet. Daarnaast zijn de toiletbrillen ergonomisch gevormd voor optimaal zitcomfort. Zo kun je in alle rust genieten van je toiletbezoek.

Combineer met andere Sphinx producten

Maak je badkamer helemaal af door je Sphinx toiletbril te combineren met andere producten uit het Sphinx assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassende wastafel, toilet of badkamermeubel. Door te kiezen voor dezelfde stijl en kleur creëer je een harmonieus geheel in je badkamer. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden en maak van je badkamer een plek waar je helemaal tot rust kunt komen.

Bekende merken binnen de Sphinx categorie

Binnen de Sphinx categorie vind je verschillende bekende merken die hoogwaardige toiletbrillen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan Sphinx zelf, maar ook aan merken zoals Geberit en Villeroy & Boch. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit, design en duurzaamheid. Kies voor een toiletbril van een van deze merken en je bent verzekerd van een product dat jarenlang meegaat.

Bezig met laden...