0

Kranen

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste kraan? Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste product. We staan voor je klaar!

Badkranen

Bij het kopen van een badkraan moet je met een aantal zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit verschillende badkranen en elk type badkraan heeft zijn eigenschappen. We geven je daarom graag wat tips om je verder helpen in de zoektocht naar de juiste badkraan.

Verschillende soorten badkranen

Een badkraan is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Mensen kiezen meestal voor de badthermostaatkraan of thermostatische badkraan. Dit wordt ook wel een opbouwmodel badkraan genoemd. Je kunt er ook voor kiezen om een badkraan op de rand van het bad te monteren. Het voordeel daarvan is dat je de doucheslang netjes kunt wegwerken. Ook steekt de uitloop dan minder ver uit over het ligbad. Er zijn daarnaast ook nog verschillende soorten inbouwbadkranen, die je bijvoorbeeld kunt combineren met een baduitloop. Een ligbad kan zelfs gevuld worden via de overloop.

Bedieningsgemak, kwaliteit en design

Wanneer je kiest voor een badkraan die ingebouwd moet worden, ga je voor een duurder model. Ook de montage kan dan best wat tijd kosten. Het bedieningsgemak en de kwaliteit van de badkraan staan natuurlijk voorop. Je zult dan het meeste plezier hebben van je aankoop. Uiteraard speelt ook het design een rol. Je badkamer mag tenslotte best een mooie uitstraling hebben. Badkranen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Er zal dus altijd wel een kraan bij zitten die prima bij jouw badkamerinterieur past!