HSK Walk In Swing: minder kou en spatwater

Een inloopdouche geeft een ruimtelijk effect in de badkamer. Wel zie je vaak dat het wat koud wordt als je gaat douchen. Het spatwater maakt bovendien vaak dingen nat wat ook storend kan zijn. HSK heeft hier een nieuwe oplossing voor met de Walk in Swing: een vaste wand met een draaibaar element.

Bekijk HSK Walk in Swing


Praktisch én met trendy looks.

Deze nieuwe moderne douchewand bestaat uit een vaste wand van 90 cm en een draaibaar stuk van 40 cm. Dankzij dit extra glazen stuk ervaar je wel een ruimtelijk gevoel maar niet meer de kou wanneer je een volledig open inloopdouche hebt. En toch heb je een fijne, grote doorgang. Het spattende water blijft veel beter in de doucheruimte zodat niet meer van alles nat is na afloop van het douchen.

Het frame is gemaakt van aluminium met een stoere zwarte poedercoating. Met deze trendy looks past het perfect als eyecatcher in je nieuwe badkamer! De muurstang voor extra stevigheid is óók zwart waardoor het echt een mooi geheel vormt: veilig én trendy. Veiligheid is natuurlijk sowieso belangrijk en dan is het veiligheidsglas van 6 mm dik wel een prettig idee. Ook het naar boven brengen gaat veilig want de 2 delen kunnen vaak veel makkelijker door het trapgat dan één grote wand.

Bekijk HSK Walk in Swing


De eyecatcher in je nieuwe douche


Eenvoudig monteren

Het monteren van deze inloopdouche is gemakkelijk en kan snel en zonder veel troep te maken. Het wandprofiel wordt aan de muur bevestigd. Het glas van de Walk In Swing wordt in het profiel geschoven en afgesteld en met een afdekprofiel gefixeerd. Een extra voordeel is dat er een verstelbereik van 20 mm is. De douchewand kan variabel worden opgebouwd met het pendelbare gedeelte op de gewenste plaats.

Montage-stappen in 4 stappen

  1. wandprofiel monteren
  2. glaspaneel inschuiven en afstellen
  3. glaswand fixeren en de stabilisatiebeugel aanbrengen
  4. tot slot afdichten met siliconenkit

In het kort:

  • Minder kou en spatwater
  • Vaste wand met een draaibaar stuk
  • 6mm dik veiligheidsglas
  • Aluminium met zwarte poedercoating
  • Veilig en praktisch voor kinderen