GROHE: de kranen specialist

GROHE is 's werelds grootste merkfabrikant van kranen met een zeer breed assortiment kranen in alle soorten & maten zoals wastafelkranen, keukenkranen, regendouches en complete series. Alle GROHE kranen zijn ontwikkeld op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Het resultaat is een indrukwekkende serie aan producten geschikt voor iedere badkamer of keuken met een levenslange kwaliteit en unieke functies.kst

GROHE series
GROHE lanceert al vele jaren innovatieve, ontwerp gedreven en prijswinnende badkamer- en keukenkranen. De experts van GROHE weten alles van gieten, galvaniseren, montage, schuren en afwerken om de beste producten te maken. In alle producten van GROHE is het vakmanschap en de passie terug te zijn. Het resultaat is een indrukwekkende serie aan producten geschikt voor iedere badkamer of keuken met een levenslange kwaliteit en unieke functies.

GROHE 1000
Met de nieuwe Grohtherm 1000 New thermostaatkranen geniet u nu meer dan ooit van een verfrissende douche. De verbeteringen bestaan uit een GROHE CoolTouch® body, ergonomische metalen grepen, GROHE TurboStat® technologie en waterbesparende functies. Vanwege de optimale ergonomie en de hoogste veiligheidsstandaard in zijn segment is de thermostaatkraan ideaal voor iedere gebruiker, van jong tot oud. Dankzij het moderne en tijdloze design en het uitgebreide productassortiment is er uit de GROHE 1000 serie voor iedereen een perfecte oplossing voor iedere badkamer in iedere situatie.

GROHE 2000
De Grohterm 2000 is de nieuwste generatie van de serie thermostatische mengkranen. Dankzij het opvallende nieuwe design en de nieuwste GROHE technologieën wordt een overheerlijke bad en douche ervaring gerealiseerd. Door de elegante verschijning van de Grohterm 2000 past deze in iedere badkamer. Het design en ergonomie zijn perfect op elkaar afgestemd en het instellen van de waterhoeveelheid en temperatuur is gemakkelijk.

GROHE 3000
De Grohtherm 3000 Cosmopolitan thermostaten combineren een minimalistisch modern design met de nieuwste thermostaattechnologie, hierdoor kunt u optimaal genieten van uw douche. Dankzij het GROHE StarLight® chroom wordt het sobere, harmonieuze en uitgebalanceerde cilindrische design geaccentueerd voor een langdurige glans van de thermostaat. Dankzij de Eco knop wordt efficiënt watergebruik in de badkamer ondersteund.

GROHE Eurocube
Deze collectie is direct, aantrekkelijk en met de focus op de essentie. Deze GROHE Eurocube serie biedt duidelijkheid. Het geeft gehoor aan uw dynamische levensstijl en is een ode aan de schoonheid van het kubisme. Geniet van een beetje duidelijkheid in uw leven.

GROHE Essence
GROHE Essence is klassieke en eenvoudig. Deze serie maakt gebruik van moderne styling en beschikt over de nieuwste innovatieve technologieën. Het minimalistische ontwerp van de Essence serie is niet alleen mooi, maar ook extra praktisch.

GROHE Eurostyle
De GROHE Eurostyle heeft een strakke, moderne look. De strakke contouren zorgen voor een gestroomlijnde, moderne vormgeving en zijn ontzettend populair in vele badkamers en toiletruimtes.

GROHE Eurosmart
De GROHE Eurosmart is de perfecte toevoeging aan alle moderne badkamers. De naam Eurosmart zegt het al: slim design, slimme technologie en een slimme prijs. Deze hoogwaardige serie is voorzien van diverse technologieën, waaronder GROHE SilkMove® voor nauwkeurige bediening en GROHE StarLight® voor een stralende, schitterende glans.

GROHE Grandera
Deze collectie van GROHE is puur, stak en toch extravagant. Deze serie is vierkant maar toch ook rond. Klassiek en toch modern. De producten uit de Grandera serie speelt met tegenstellingen en verwerkt ze tot een harmonieus geheel. De collectie bestaat uit duurzame kranen, thermostaatkranen, douches, accessoires en prachtige keramieken wastafels en toiletten.

GROHE Technologieën
De mensen van GROHE worden door de innovaties, ontwerpen en bekroonde kranen in de sanitair branche gezien als de Masters of Technology. Met de combinatie van vakmanschap, samenwerking en effectieve processen staat GROHE voorop als het gaat om ontwikkeling. Ieder product wordt uitvoerig getest om de klanttevredenheid te garanderen. Het resultaat van het product is een tijdloos ontwerp met een kwaliteit die levenslang mee gaat. De GROHE producten weten gebruikers telkens te verrassen met unieke technologieën.

GROHE EcoJoy ™
Alle GROHE EcoJoy ™ producten zijn systematisch ontworpen om water en energie te besparen. De producten zijn uitgerust met waterbesparende technologieën waardoor het waterverbruik tot 50% gereduceerd wordt zonder afbreuk te doen aan de prestaties. GROHE is de enige fabrikant die een volledig spectrum van waterbesparende producten voor bad, douche en sanitaire installatie aanbiedt.

GROHE Silkmove®
Alle GROHE Silkmove® producten zorgen voor een soepele bediening maar ook voor het spaarzaam omgaan met water en energie. De middenpositie van de greep geeft alleen koud water, op deze manier wordt onnodig warm watergebruik tegengegaan. Het gemengde water wordt pas geleverd als de hendel naar links wordt gedraaid en de maximale temperatuur wordt bereikt als de hendel 90 graden naar links wordt gedraaid.

GROHE FeatherControl
Alle GROHE FeatherControl producten hebben door de bediening een moeiteloze precisie en ultiem gebruiksgemak om een leven lang mee te gaan. De gloednieuwe GROHE FeatherControl cartouche brengt de joystick naar een geheel nieuw niveau. Met behulp van de state-of-the-art gecoate keramische schijven en een innovatieve afdichting hebben de GROHE ingenieurs een joystick cartridge gemaakt met een groter volume en temperatuurhoek voor een nauwkeurigere bediening.

GROHE StarLight
Alle GROHE StarLight producten zijn voorzien van een oppervlak van chroom die zorgt voor een langdurige glans en beschermt tegen vuil en krassen. Het onderhoud is vrij gemakkelijk, met een zachte doek kunnen deze producten al schoon gemaakt worden waardoor zij een jarenlange glans aanhouden.

GROHE DreamSpray ®
Alle douches van GROHE beschikken over de GROHE DreamSpray ® technologie. Deze technologie zorgt voor een volle douchestraal en een optimale verdeling van het water over de sproeigaatjes. Er zijn verschillende straalpatronen waaruit gekozen kan worden zoals GROHE Rain O2, Normal, Champagne Spray, Pure, Jet, Rain of Massage, welk straalpatroon je ook kiest, gegarandeerd heb je een verfrissende douche ervaring.

GROHE TurboStat ®
De thermostaatkranen van GROHE beschikken over de GROHE TurboStat® technologie voor bedieningsgemak, comfort en veiligheid. De gevoeligheid van het thermo-element is vergroot en de interne waterstromen zijn gewijzigd waardoor de thermostaten twee keer zo snel op plotselinge veranderingen in de waterdruk reageren. De gewenste temperatuur wordt binnen een fractie van een seconde bereikt en tijdens de gehele douchebeurt gehandhaafd, er gaan geen liters water meer verloren bij het zoeken naar de wenste watertemperatuur.

GROHE CoolTouch
Door de CoolTouch® technologie kan de kraan altijd worden vastgepakt, het branden aan de kraan is hierdoor verleden tijd. Doordat het water omgeven wordt door een koud waterkanaal in de kraan wordt de buitenzijde van de thermostaatkraan nergens meer te heet om vast te pakken.

GROHE Whisper®
De installatiesystemen van GROHE zijn voorzien van de GROHE Whisper® technologie. Er hoeft geen rekening meer gehouden te worden met geluidsoverlast bij het plannen van de badkamer, het toilet kan overal geplaatst worden zonder vervelende watergeluiden te horen in bijvoorbeeld aangrenzende slaapkamers.