GROHE: de kranen specialist

GROHE is 's werelds grootste merkfabrikant van kranen met een zeer breed assortiment kranen in alle soorten & maten zoals wastafelkranen, keukenkranen, regendouches en complete series. Alle GROHE kranen zijn ontwikkeld op kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid. Het resultaat is een indrukwekkende serie aan producten geschikt voor iedere badkamer of keuken met een levenslange kwaliteit en unieke functies.

GROHE series
GROHE lanceert al vele jaren innovatieve, ontwerp gedreven en prijswinnende badkamer- en keukenkranen. De experts van GROHE weten alles van gieten, galvaniseren, montage, schuren en afwerken om de beste producten te maken. In alle producten van GROHE is het vakmanschap en de passie terug te zijn. Het resultaat is een indrukwekkende serie aan producten geschikt voor iedere badkamer of keuken met een levenslange kwaliteit en unieke functies.

GROHE 1000
Met de nieuwe Grohtherm 1000 New thermostaatkranen geniet u nu meer dan ooit van een verfrissende douche. De verbeteringen bestaan uit een GROHE CoolTouch® body, ergonomische metalen grepen, GROHE TurboStat® technologie en waterbesparende functies. Vanwege de optimale ergonomie en de hoogste veiligheidsstandaard in zijn segment is de thermostaatkraan ideaal voor iedere gebruiker, van jong tot oud. Dankzij het moderne en tijdloze design en het uitgebreide productassortiment is er uit de GROHE 1000 serie voor iedereen een perfecte oplossing voor iedere badkamer in iedere situatie.

GROHE 2000
De Grohterm 2000 is de nieuwste generatie van de serie thermostatische mengkranen. Dankzij het opvallende nieuwe design en de nieuwste GROHE technologieën wordt een overheerlijke bad en douche ervaring gerealiseerd. Door de elegante verschijning van de Grohterm 2000 past deze in iedere badkamer. Het design en ergonomie zijn perfect op elkaar afgestemd en het instellen van de waterhoeveelheid en temperatuur is gemakkelijk.

GROHE Eurocube
Deze collectie is direct, aantrekkelijk en met de focus op de essentie. Deze GROHE Eurocube serie biedt duidelijkheid. Het geeft gehoor aan uw dynamische levensstijl en is een ode aan de schoonheid van het kubisme. Geniet van een beetje duidelijkheid in uw leven.

GROHE Essence
GROHE Essence is klassieke en eenvoudig. Deze serie maakt gebruik van moderne styling en beschikt over de nieuwste innovatieve technologieën. Het minimalistische ontwerp van de Essence serie is niet alleen mooi, maar ook extra praktisch.

GROHE Eurostyle
De GROHE Eurostyle heeft een strakke, moderne look. De strakke contouren zorgen voor een gestroomlijnde, moderne vormgeving en zijn ontzettend populair in vele badkamers en toiletruimtes.

GROHE Eurosmart
De GROHE Eurosmart is de perfecte toevoeging aan alle moderne badkamers. De naam Eurosmart zegt het al: slim design, slimme technologie en een slimme prijs. Deze hoogwaardige serie is voorzien van diverse technologieën, waaronder GROHE SilkMove® voor nauwkeurige bediening en GROHE StarLight® voor een stralende, schitterende glans.

GROHE Precision Flow
De thermostaat die geweldige prestaties, persoonlijke temperatuurinstellingen en gemak biedt. De GROHE Precision Flow is gestroomlijnd en verfijnde. Een compacte, technologisch geavanceerde thermostatische mengkraan voor een scherpe prijs. Het biedt gewenste veiligheidsvoorzieningen en betrouwbare, nauwkeurige bediening zonder vervelende temperatuurschommelingen. U kunt kiezen tussen een enkele douchethermostaat of een bundel met de bijpassende GROHE Vitalio Go 100 douchestangset.

GROHE Vitalio
Douchesystemen van GROHE Vitalio zorgen voor een ontspannende douche-ervaring, voor een zeer scherpe prijs. Met zijn scherpe, cilindrische profiel en kenmerkende afgeschuinde details zijn deze systemen de perfecte keuze voor moderne badkamers. Dat is ook perfect om later aan uw badkamer toe te voegen. Er zijn verschillende varianten beschikbaar: kies een thermostaat met de GROHE TurboStat-technologie of upgrade uw eengreeps douchekraan met het GROHE Vitalio Start omstelsysteem. De GROHE DreamSpray-technologie zorgt voor een gelijkmatige waterstroom uit alle sproeigaatjes. Afgewerkt in GROHE StarLight chroom hebben de producten van dit assortiment een duurzame hoogglans afwerking. Met het GROHE EcoJoy-systeem wordt uw waterverbruik verminderd, zonder er qua comfort iets op in te leveren.

GROHE Start
De GROHE Start serie is opgefrist voor de hedendaagse badkamer met een grotere uitloophoogte en een strakkere, modernere uitstraling. In het assortiment heeft ualle keuze die u maar kunt wensen met wastafelkranen in een brede selectie van maten en uitvoeringen. Evenals bidetkranen en bad en douchekranen. Zowel inbouw en aan de wand te monteren. Slimme extra functies zoals waterbesparende GROHE EcoJoy of energiebesparende GROHE SilkMove ES-technologie maken het gemakkelijk om duurzamer met water om te gaan. Het GROHE FastFixation-systeem met inbegrepen 3-in-1-gereedschap zorgt voor een snelle probleemloze montage.

GROHE Technologieën
De mensen van GROHE worden door de innovaties, ontwerpen en bekroonde kranen in de sanitair branche gezien als de Masters of Technology. Met de combinatie van vakmanschap, samenwerking en effectieve processen staat GROHE voorop als het gaat om ontwikkeling. Ieder product wordt uitvoerig getest om de klanttevredenheid te garanderen. Het resultaat van het product is een tijdloos ontwerp met een kwaliteit die levenslang mee gaat. De GROHE producten weten gebruikers telkens te verrassen met unieke technologieën.

GROHE EcoJoy ™
Alle GROHE EcoJoy ™ producten zijn systematisch ontworpen om water en energie te besparen. De producten zijn uitgerust met waterbesparende technologieën waardoor het waterverbruik tot 50% gereduceerd wordt zonder afbreuk te doen aan de prestaties. GROHE is de enige fabrikant die een volledig spectrum van waterbesparende producten voor bad, douche en sanitaire installatie aanbiedt.

GROHE Silkmove®
Alle GROHE Silkmove® producten zorgen voor een soepele bediening maar ook voor het spaarzaam omgaan met water en energie. De middenpositie van de greep geeft alleen koud water, op deze manier wordt onnodig warm watergebruik tegengegaan. Het gemengde water wordt pas geleverd als de hendel naar links wordt gedraaid en de maximale temperatuur wordt bereikt als de hendel 90 graden naar links wordt gedraaid.

GROHE FeatherControl
Alle GROHE FeatherControl producten hebben door de bediening een moeiteloze precisie en ultiem gebruiksgemak om een leven lang mee te gaan. De gloednieuwe GROHE FeatherControl cartouche brengt de joystick naar een geheel nieuw niveau. Met behulp van de state-of-the-art gecoate keramische schijven en een innovatieve afdichting hebben de GROHE ingenieurs een joystick cartridge gemaakt met een groter volume en temperatuurhoek voor een nauwkeurigere bediening.

GROHE StarLight
Alle GROHE StarLight producten zijn voorzien van een oppervlak van chroom die zorgt voor een langdurige glans en beschermt tegen vuil en krassen. Het onderhoud is vrij gemakkelijk, met een zachte doek kunnen deze producten al schoon gemaakt worden waardoor zij een jarenlange glans aanhouden.

GROHE DreamSpray ®
Alle douches van GROHE beschikken over de GROHE DreamSpray ® technologie. Deze technologie zorgt voor een volle douchestraal en een optimale verdeling van het water over de sproeigaatjes. Er zijn verschillende straalpatronen waaruit gekozen kan worden zoals GROHE Rain O2, Normal, Champagne Spray, Pure, Jet, Rain of Massage, welk straalpatroon u ook kiest, gegarandeerd heeft ueen verfrissende douche ervaring.

GROHE TurboStat ®
De thermostaatkranen van GROHE beschikken over de GROHE TurboStat® technologie voor bedieningsgemak, comfort en veiligheid. De gevoeligheid van het thermo-element is vergroot en de interne waterstromen zijn gewijzigd waardoor de thermostaten twee keer zo snel op plotselinge veranderingen in de waterdruk reageren. De gewenste temperatuur wordt binnen een fractie van een seconde bereikt en tijdens de gehele douchebeurt gehandhaafd, er gaan geen liters water meer verloren bij het zoeken naar de wenste watertemperatuur.

GROHE CoolTouch
Door de CoolTouch® technologie kan de kraan altijd worden vastgepakt, het branden aan de kraan is hierdoor verleden tijd. Doordat het water omgeven wordt door een koud waterkanaal in de kraan wordt de buitenzijde van de thermostaatkraan nergens meer te heet om vast te pakken.

GROHE Whisper®
De installatiesystemen van GROHE zijn voorzien van de GROHE Whisper® technologie. Er hoeft geen rekening meer gehouden te worden met geluidsoverlast bij het plannen van de badkamer, het toilet kan overal geplaatst worden zonder vervelende watergeluiden te horen in bijvoorbeeld aangrenzende slaapkamers.

GROHE SafeStop (Plus)
Dit is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. De beveiliging is ingesteld op 38 °C, dat u ervan weerhoudt om de temperatuur van het water hoger te draaien. Desgewenst kunnen hogere temperaturen worden gekozen door de knop in te drukken. Optioneel ook voor extra veiligheid: de easy-to-fit GROHE SafeStop Plus limiter zorgt ervoor dat de temperatuur nooit boven de 43 °C komt.

GROHE FastFixation
Bij kranen met het eenvoudige GROHE FastFixation systeem – die de installatietijd verkort – en de duidelijke stapsgewijze instructies, is het nog nooit zo snel en gemakkelijk geweest om een nieuwe kraan te monteren. Bij de douches met het GROHE FastFixation-systeem heeft uweinig onderdelen en een verstelbare wandmontagebeugel. Zo kunt u een nieuwe douche snel en eenvoudig installeren door simpelweg bestaande boorgaten te hergebruiken.

GROHE MetalGrip
De kranen met GROHE MetalGrip liggen goed in de hand door hun ergonomische vormgeving. De hoogwaardige materialen en vloeiende vormen zorgen voor bedieningsgemak en geven houvast. Een heel kranenleven lang!

GROHE EcoButton
Met GROHE EcoButton bepaalt u zelf wat u wilt: douchen zoals u gewend bent of de EcoButton gebruiken en tot wel 50% op water besparen zonder in te leveren op comfort. Zo draagt u een steentje bij aan het milieu en bespaart u bovendien op uw portemonnee.